Samsung CONFIRMA Design-ul GALAXY S11 cu MULT Inainte de Lansare

Samsung confirma in mod oficial schimbarile mari pentru Samsung GALAXY S11 prin lansarea unui nou model de telefon din seria GALAXY A.

Samsung confirma design-ul telefoanelor din seria GALAXY S11 cu mult inainte ca acestea sa fie lansate pentru clientii din intreaga lume, iar asta e intr-adevar o surpriza foarte interesanta de la companie. Mai exact, compania Samsung a anuntat lansarea unui nou model de telefon care are denumirea GALAXY A51, iar acesta va avea o camera care este inspirata din noul design pregatit si pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S11 din anul 2020.

Samsung a lansat in 2018 o versiune a GALAXY A8S care a avut o perforatie in ecran, asa cum am vazut implementat si in telefoanele din seria Samsung GALAXY S10, deci e destul de clar ca schimbarea de anul acesta e de viitor. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum vor arata carcasa si camera telefonului GALAXY A51, design-ul fiind foarte similar cu cel pe care l-am vazut pentru schitele aparute pana acum inaintea lansarii Samsung GALAXY S11.

Samsung CONFIRMA Design-ul GALAXY S11 cu MULT Inainte de Lansare

Samsung nu dezvaluie cu GALAXY A51 doar felul in care va arata camera din Samsung GALAXY S11, ci si faptul ca va exista o schimbare destul de importanta pentru ecranul viitorului model de telefon mobil. Mai exact, ecranul din Samsung GALAXY S11 va avea o perforatie chiar in centru, nu intr-una dintre partile laterale, asa cum s-a intamplat cu modelele din seria GALAXY S10, deci se aplica modificarea oferita pentru GALAXY Note 10.

Existau de ceva vreme zvonuri care anuntau faptul ca Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba perforatia din ecran centrata pentru camera principala, iar ceea ce vedem este o confirmare a schimbarii uriase. Desigur ca e improbabil ca Samsung GALAXY S11 sa beneficieze de vreo imbunatatire pentru modul de inregistrare a pozelor cu camera frontala multumita acestei schimbari, insa chiar si asa, ea este una importanta pentru telefon.

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa fie prezentat pe 18 februarie, doua surse separate anuntand acest lucru deja, insa nu se stie daca prezentarea va avea loc in San Francisco, sau in Barcelona. Inainte sa inchei, nu pot sa nu remarc faptul ca materialul video de prezentare pentru telefon este unul dintre cele mai …. neobisnuite pe care le-am vazut.