Samsung CONFIRMA Design-ul GALAXY S11 cu MULT Inainte de Lansare

Samsung confirma in mod oficial schimbarile mari pentru Samsung GALAXY S11 prin lansarea unui nou model de telefon din seria GALAXY A.

Samsung confirma design-ul telefoanelor din seria GALAXY S11 cu mult inainte ca acestea sa fie lansate pentru clientii din intreaga lume, iar asta e intr-adevar o surpriza foarte interesanta de la companie. Mai exact, compania Samsung a anuntat lansarea unui nou model de telefon care are denumirea GALAXY A51, iar acesta va avea o camera care este inspirata din noul design pregatit si pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S11 din anul 2020.

Samsung a lansat in 2018 o versiune a GALAXY A8S care a avut o perforatie in ecran, asa cum am vazut implementat si in telefoanele din seria Samsung GALAXY S10, deci e destul de clar ca schimbarea de anul acesta e de viitor. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum vor arata carcasa si camera telefonului GALAXY A51, design-ul fiind foarte similar cu cel pe care l-am vazut pentru schitele aparute pana acum inaintea lansarii Samsung GALAXY S11.

Samsung CONFIRMA Design-ul GALAXY S11 cu MULT Inainte de Lansare

Samsung nu dezvaluie cu GALAXY A51 doar felul in care va arata camera din Samsung GALAXY S11, ci si faptul ca va exista o schimbare destul de importanta pentru ecranul viitorului model de telefon mobil. Mai exact, ecranul din Samsung GALAXY S11 va avea o perforatie chiar in centru, nu intr-una dintre partile laterale, asa cum s-a intamplat cu modelele din seria GALAXY S10, deci se aplica modificarea oferita pentru GALAXY Note 10.

Existau de ceva vreme zvonuri care anuntau faptul ca Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba perforatia din ecran centrata pentru camera principala, iar ceea ce vedem este o confirmare a schimbarii uriase. Desigur ca e improbabil ca Samsung GALAXY S11 sa beneficieze de vreo imbunatatire pentru modul de inregistrare a pozelor cu camera frontala multumita acestei schimbari, insa chiar si asa, ea este una importanta pentru telefon.

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa fie prezentat pe 18 februarie, doua surse separate anuntand acest lucru deja, insa nu se stie daca prezentarea va avea loc in San Francisco, sau in Barcelona. Inainte sa inchei, nu pot sa nu remarc faptul ca materialul video de prezentare pentru telefon este unul dintre cele mai …. neobisnuite pe care le-am vazut.

15 COMENTARII

  1. Au sters reclamele alea :))) cum sa iti sapi singur groapa…a fost un fail mare…

    Pana si angajatii Samsung folosesc iPhone-ul si asta spune multe :)))

  2. Mai agarici – Samsung e pe locul intai cu vanzari duble comparat cu Apple .
    Apple e din ce in ce mai jos si la vanzari si la inovatii.
    In curand Apple o sa fie o amintire . Doar isheeps ca tine si Vlad o sa le mai cumpere rahaturile.

  3. Am inteles omule…ai pretentii foarte joase..daca pentru tine conteaza vanzarile Samsung Dacia etc care sunt mari

    “”iPhone 11 Was a Top 5 Trending Search on Google This Year”

    Deci pana si cei cu android se uita la iphone dar nu isi permit si jumatate sunt ca tine, hateri

    Voi iubiti samsung chiar daca copiaza de la apple si va distruge visurile..precum suportul pt flash, headphone jack, display gaurit si in curand va distruge si portul de incarcare…

  4. SRB ,camera semafor Huawei a inventat-o,Samsung nu o sa aibe camera patrata ci dreptunghiulara.
    Pe 18 Februarie cred ca iti iei concediu cand apare THE MASTER!

  5. Cand erai SRB ai zis ca Apple fac lucruri de viitor precum force touch(pe care l-au eliminat) ,notch pentru rateul ala de face id(pe care il vor elimina)

  6. Erau destepti ce faceau misto de apple
    -no headphone jack?? Hahah
    -camera semafor? Haha
    -camera patrat? Haha
    Acum ipocrizia se arata
    Stati pe vine ca daca renunta apple si la port de incarcare si restul vor copia

    Dupa cum ziceam Apple conteaza si nu samsung sau dacia cum cred unii

  7. Ca de obicei utilizatorii samsung scobesc si zic de altii…asa cum face si compania
    “Bucurate de telefon” este replica de om invins
    Asa as putea sa iti zic si eu…ce te intereseaza ce zice unu pe net…cauti cu candela? bucurate de viata,nu conteaza ce zic eu

  8. Am inteles omule…ai pretentii foarte joase..daca pentru tine conteaza vanzarile Samsung Dacia etc care sunt mari

    “”iPhone 11 Was a Top 5 Trending Search on Google This Year”

    Deci pana si cei cu android se uita la iphone dar nu isi permit si jumatate sunt ca tine, hateri

    Voi iubiti samsung chiar daca copiaza de la apple si va distruge visurile..precum suportul pt flash, headphone jack, display gaurit si in curand va distruge si portul de incarcare…

  9. Si ce , asta e camera copiata de la Huawei , ii schimba Apple pozitia si gata e inovatie Apple :))
    Alooo ,, noi fanii lui Apple am criticat compania pentru patratul ala , fanii au fost dezamagiti , ei au spus ca vor astepta iPhone 12 .
    Eu am spus ca il vreau si ca imi place camera , cel putin pe varianta Pro Max patratul ala mare il face 100% telefon barbatesc .