iOS 13.3 CONFIRMA Lansarea unui NOU PRODUS al Companiei Apple

iOS 13.3 confirma lansarea unui nou produs al companiei Apple, iata ce testeaza americanii pentru lansare in momentul de fata in sediul din Cupertino.

iOS 13.3 CONFIRMA NOU PRODUS Apple

iOS 13.3 confirma lansarea unui produs nou prin intermediul unei descoperiri care a fost facuta in cadrul codului sursa al sistemului de operare pe care compania Apple l-a dezvoltat. Cei de la Apple testeaza foarte multe produse cu versiunile publice ale sistemelor de operare, iar in cazul iOS 13.3 avem confirmat un nou produs pe care americanii vor sa il lanseze pentru clientii din lumea intreaga undeva in urmatoarele luni.

iOS 13.3 confirma pentru lumea intreaga faptul ca Apple intentioneaza sa lanseze la un moment dat Powerbeats 4, adca o noua pereche de casti wireless sub brand-ul Beats pe care l-a cumparat cu multi ani in urma. iOS 13.3 sugereaza faptul ca utilizatorii care vor cumpara aceste casti vor putea activa asistentul personal Siri prin comanda Hey Siri, dar si ca el urmeaza sa aiba integrat un chip H1 pentru a facilita conectivitatea mai usoara.

iOS 13.3 CONFIRMA Lansarea unui NOU PRODUS al Companiei Apple

iOS 13.3 sugereza faptul ca Apple vrea sa vanda Powerbeats 4 ca o versiune mai ieftina a Powerbeats Pro, dar multe dintre functiile castilor mai scumpe urmeaza sa fie disponibile si in cele mai ieftine. Una dintre ele va permite anuntarea mesajelor primite in iPhone folosind Siri, iOS 13.3 avand deja integrata aceasta functionalitate pentru AirPod, deci nu vorbim despre altceva decat o integrare a unei functii bune intr-un produs mai ieftin.

Apple vinde acum Powerbeats 3 la pretul de 199 de dolari, deci e foarte posibil ca modelul nou sa coste la fel, iar cel vechi sa fie vandut la un pret mai mic pentru ca este mai vechi si nu poate fi tinut la acelasi pret. Planurile celor de la Apple cu privire la lansarea Powerbeats 4 n-au fost dezvaluite inca, deci nu se stie clar ce vrea sa faca, insa iOS 13.3 confirma faptul ca produsul exista, deci va fi lansat in 2020 pentru fanii Apple.

9 COMENTARII

  1. da, asa este..si la noi e la fel…sigur scrie iphone pe spate? nu ar trebui…
    EDIT: imi cer scuze, credeam ca vorbesti de ip11…da, la Xs este ok,scrie doar iphone

  2. Apple face reclame si cand prezinta telefonul…tu gandesti inainte sa te exprimi ?
    Asta este replica unui om ce nu calatoreste si are doar rutina casa-munca
    Apple face reclama de cand este prezentat pana aproape de finalul de generatie
    Crezi ca Mac pro se vinde de nu ii face reclama non stop? Nu.