Windows 10: PENIBIL, Oamenii ENERVATI la CULME de o Noua PROBLEMA

Windows 10 are parte de o noua problema penibila care a enervat la culme utilizatorii din intreaga lume, iata ce decizie a luat compania Microsoft.

Windows 10 enervati problema

Windows 10 are, desigur, parte iarasi de o situatie penibila in care compania Microsoft este implicata, iar asta deoarece americanii nu au reusit sa scape de situatiile proaste in care se pun, si continua pe acelasi trend descendent. Mai exact, cei de la Microsoft au distribuit din nou o actualizare pentru Windows 10 pentru setul gresit de utilizatori, ceva ce s-a mai intamplat in trecut, si nu doar o data, dar americanii nu par sa fi invatat absolut nimic din greselile lor.

Windows 10 a avut aceasta problema in cursul lunii octombrie, atunci cand o actualizare a fost pusa in distributie de catre cei de la Microsoft pentru toti utilizatorii sistemului de operare desi ea trebuia sa ajunga doar la cei din companii. Din pacate, actualizarea aceasta a ajuns inclusiv la utilizatorii Windows 10 care folosesc versiunile dedicate clientilor obisnuiti, iar asta a generat alte probleme pentru oamenii care folosesc sistemul de operare in PC-uri.

Windows 10: PENIBIL, Oamenii ENERVATI la CULME de o Noua PROBLEMA

Windows 10 a inceput sa aiba distribuit in mod eronat update-ul cu numarul KB4532441 in data de 10 decembrie, iar din pacate el n-a fost filtrat asa cum trebuie pentru distributie, deci a ajuns la toata lumea, in final. Microsoft a fost atentionata de foarte multa lume in legatura cu aceasta problema privind distributia actualizarii pentru Windows 10, astfel ca a decis foarte rapid sa o retraga, dar totusi unii oameni au finalizat instalarea sa.

Windows 10 poate genera probleme foarte mari pentru utilizatori daca o actualizare eronata este distribuita pentru alte calculatoare, iar asta deoarece versiunile pentru consumatori si companii sunt complet diferite. Cei de la Microsoft stiu cate probleme pot genera actualizarile distribuite gresit pentru utilizatorii Windows 10, insa se pare ca nu pot opri chiar asa cum si-ar dori distributia gresita a update-urilor pentru sistemul de operare.

Windows 10 nu va avea problemele rezolvate prea curand, iar asta deoarece Microsoft nu se mai concentreaza pe sistemul sau de operare, ci pe alte servicii care au inlocuit incasarile pe care le genereaza Windows.