Windows 10: ALERTA pentru Calculatoare, PROBLEMA GRAVA Anuntata

Windows 10 are o noua alerta foarte importanta emisa pentru calculatoare, iata ce noua problema grava a fost descoperita pentru toata lumea, din pacate.

Windows 10 are parte de noi probleme foarte serioase chiar si dupa ce November 2019 Update a fost lansat, iar de aceasta data vorbim despre ceva ce implica direct tot compania Microsoft si ceea ce produce ea. Mai exact, se pare ca Windows 10 este tinta unui nou atac de tip malware, iar un software numit Snatch este folosit pentru a ataca atat oamenii obisnuiti, cat si companiile care folosesc acest model de sistem de operare acum.

Windows 10 are o problema extrem de grava cu acest malware deoarece el a fost recent modificat pentru a inlatura masurile de securitate pe care cei de la Microsoft le-au implementat in sistemul lor de operare pentru PC-uri. Acest nou malware a fost gandit astfel incat imediat dupa infectare sa reporneasca orice fel de calculator cu Windows 10 in Safe Mode pentru a se prelua control total asupra calculatorului fara ca masurile de securitate sa fie active.

Windows 10: ALERTA pentru Calculatoare, PROBLEMA GRAVA Anuntata

Windows 10 nu ruleaza in Safe Mode nici aplicatiile de tip antivirus, si nici alte aplicatii pe care companiile le folosesc pentru a-si proteja retelele de malware, sau alti virusi, deci calculatorul este infectat in totalitate, rapid. Totul este gandit intr-un asemenea mod incat infectarile sa fie facute astfel incat utilizatorul Windows 10 sa nu poata face absolut nimic pentru a se proteja, deci el doar va vedea cum calculatorul reporneste si se infecteaza.

Windows 10 ar avea acest malware creat de catre hackeri din Rusia, deci descoperirea lor este imposibila, insa raul pe care il face acest malware nu poate fi inlaturat foarte usor de catre utilizatori, din pacate pentru ei. Avand in vedere modul de exploatare pe care il foloseste malware-ul, protectia este aproape imposibila, deci toti cei cu Windows 10 trebuie sa fie foarte atenti la ce se intampla in calculatoarele lor si macar sa nu acceseze fisiere necunoscute.

Windows 10 este tinta favorita a hackerilor deoarece este folosite pe sute de milioane de calculatoare din intreaga lume, insa acest malware afecteaza inclusiv versiuni mai vechi ale sistemului de operare, din pacate.