Apple: Achizitia care va Imbunatati RADICAL Pozele facute cu iPhone

Apple Achizitia care va Imbunatati RADICAL Pozele facute cu iPhone

Apple a cumparat recent o companie din Marea Britanie care a creat un software ce poate imbunatati radical pozele facute cu telefoanele mobile. Vorbim despre un algoritm special dezvoltat de catre aceasta companie britanica, el putand fi folosit pentru a imbunatati pozele facute noaptea cu telefoanele iPhone.

Spectral Edge este denumirea companiei care a fost cumparata de catre Apple, pentru o suma inca necunoscuta, ea fiind dezvoltata de catre universitatea East Anglia. Tehnologia dezvoltata de catre companie captureaza o poza in infrarosu, apoi o combina cu una standard pentru a face o poza finala cu detalii foarte clare, chiar si noaptea.

Desigur ca inteligenta artificiala este folosita in sistemul companiei cumparate de catre Apple, iar aceasta poate fi combinata cu cea existenta in iPhone. Desigur ca va fi nevoie de cel putin un an pentru ca tehnologia sa fie integrata, deci e greu de spus acum daca ea va ajunge in iPhone 12 chiar de la inceput, mai taziu, sau deloc.

Apple cumpara in mod obisnuit companii noi pentru a le implementa tehnologiile in propriile produse, dar din pacate asta dureaza ani si ani de zile.