Apple: Achizitia care va Imbunatati RADICAL Pozele facute cu iPhone

Apple Achizitia care va Imbunatati RADICAL Pozele facute cu iPhone

Apple a cumparat recent o companie din Marea Britanie care a creat un software ce poate imbunatati radical pozele facute cu telefoanele mobile. Vorbim despre un algoritm special dezvoltat de catre aceasta companie britanica, el putand fi folosit pentru a imbunatati pozele facute noaptea cu telefoanele iPhone.

Spectral Edge este denumirea companiei care a fost cumparata de catre Apple, pentru o suma inca necunoscuta, ea fiind dezvoltata de catre universitatea East Anglia. Tehnologia dezvoltata de catre companie captureaza o poza in infrarosu, apoi o combina cu una standard pentru a face o poza finala cu detalii foarte clare, chiar si noaptea.

Desigur ca inteligenta artificiala este folosita in sistemul companiei cumparate de catre Apple, iar aceasta poate fi combinata cu cea existenta in iPhone. Desigur ca va fi nevoie de cel putin un an pentru ca tehnologia sa fie integrata, deci e greu de spus acum daca ea va ajunge in iPhone 12 chiar de la inceput, mai taziu, sau deloc.

Apple cumpara in mod obisnuit companii noi pentru a le implementa tehnologiile in propriile produse, dar din pacate asta dureaza ani si ani de zile.

4 COMENTARII

  1. Bine ca imbunatatesc pozele. Design ul oribil si specificatiile mid-ranhe da-le naiba ca alea nu conteaza… Oile-cumpara orice-ghunoi!

  2. Esti-un-cacat-de-om,facut-din-cacat-cu-un-creier-de-cacat,traiesti-intr-un-grajd-plin-de-cacat-iar-cum-deschizi-gura-pute-numai-a-cacat.Ai-in-cap-numai-idei-si-conceptii-de-cacat,logica-ta-de-infant-este-de-cacat iar-tot-ce-spui/faci-este-de-cacat!Emani-cacat,respiri-cacat,ai-numai-vorbe-de-cacat, ce sa mai esti-un-mare-CACAT! Asa-mult-mi-as-dori-sa-ma-cac-in-gura-ta-sa-ti-o-astup,sa-te-umplu-si-mai-mult-de-cacat!!Asa-ca-domnule-Cacat-Pansat-te-sparg-la-bot-MARSI-LA-CACAT!!!

  3. Pozele sunt ok d-le dracu… Ramii trebuiesc imbunatatiti, capacitatea aia minuscula de 64 gb, design-ul de toata jena care a ramas mult in urma si ios ul care estre inca in beta de luni de zile… Deja 8 updte-uri si inca este mediocru🤦🏼‍♂️ Cu toate astea ce se intampla??? Iar dezamagire totala toamna irmatoare? Iar acelasi design batranesc total depasit ? Mie unu mi-a ajuns pana in gat de toata labareala asta si dezamagirile anuale. Cred ca trec pe Android. Apple nu mai impresioneaza cu nimic in afara de pret.