OFICIAL, Samsung Anunta cate GALAXY FOLD a Vandut pana Acum

Samsung GALAXY FOLD are in mod oficial anuntate cifrele de vanzari de catre un vicepresedinte al companiei Samsung, iata cate telefoane pliabile s-au vandut.

Samsung GALAXY FOLD oficial vanzari
OFICIAL, Samsung Anunta cate GALAXY FOLD a Vandut pana Acum

Samsung GALAXY FOLD este primul telefon pliabil lansat de catre compania Samsung pentru clientii din intreaga lume, iar noaptea trecuta a anuntat si primele cifre de vanzari pentru Samsung GALAXY FOLD. Conform coreenilor, Samsung GALAXY FOLD s-a vandut in nu mai putin de 1 milion de unitati pana in momentul de fata la nivel global, ceea ce arata ca lumea este foarte interesata sa cumpere telefonul, in ciuda faptului ca are un pret de 2000 de dolari.

Samsung GALAXY FOLD a avut parte de o lansare ratata in primavara, cei de la Samsung fiind obligati sa o amane dupa ce au fost descoperite unele probleme de calitate cu telfeoanele create de catre ei. Lansarea a avut intr-un final loc in toamna, iar Samsung GALAXY FOLD pare sa fi atras atentia multor oameni, aducand 2 miliarde de dolari in conturile celor de la Samsung, o suma subtantiala de la un produs dintr-o categorie complet noua.

OFICIAL, Samsung Anunta cate GALAXY FOLD a Vandut pana Acum

Samsung GALAXY FOLD cu doar 1 milion de unitati vandute nu pare a avea parte de un start chiar atat de impresionant, insa nu trebuie sa uitam de pretul sau foarte mare din momentul de fata. 2000 de dolari este un pret urias pentru un telefon mobil, iar desi Samsung GALAXY FOLD vine cu multe inovatii, trebuie avut in vedere faptul ca telefoanele pliabile sunt deocamdata “exotice”, interesul pentru ele nefiind la un nivel foarte ridicat.

Samsung GALAXY FOLD s-a bucurat din plin si de faptul ca a fost singurul telefon pliabil lansat de la un producator cu renume, iar asta a contribuit serios la vanzarile ridicate pe care le-a avut. Daca Huawei MATE X ar fi fost lansat, astazi am fi vorbit despre cu totul alte cifre de vanzari pentru Samsung GALAXY FOLD, deci va fi interesant de vazut ce se va intampla cand chinezii isi vor pune in vanzare propriul telefon mobil.

Samsung GALAXY FOLD este un telefon impresionant, aduce foarte multe inovatii importante, insa ramane de vazut cat de bine se va descurca in materie de vanzari peste cateva luni de zile.

UPDATE: Se pare ca in realitate cifra de 1 milion de unitati este de fapt un obiectiv de vanzari pentru Samsung GALAXY Fold si nu o cifra privind vanzarile inregistrate pana acum.

10 COMENTARII

  1. 9500 lei Galaxy Fold 512 GB pare un pret exagerat de mare . Dar ce primesti de banii astia pe langa ce ofera muritoatii de rand din industrie ,, iti ofera carcase din fibra de kevlar si o pereche de casti fara fir ( galaxy bubs ) Ex , daca aduni ,, iPhone 11 Pro Max 512 , 8750 lei ( extraordinar de scump ) + husa Apple , 300 lei + AirPods 1100 lei = pachet complet Fold , deci se merita daca vrei altceva .

  2. 9500 lei Galaxy Fold 512 GB pare un pret exagerat de mare . Dar ce primesti de banii astia pe langa ce ofera muritoatii de rand din industrie ,, iti ofera carcase din fibra de kevlar si o pereche de casti fara fir ( galaxy bubs ) Ex , daca aduni ,, iPhone 11 Pro Max 512 , 8750 lei ( extraordinar de scump ) + husa Apple , 300 lei + AirPods 1100 lei = pachet complet Fold , deci se merita daca vrei altceva .

  3. 9500 lei Galaxy Fold 512 GB pare un pret exagerat de mare . Dar ce primesti de banii astia pe langa ce ofera muritoatii de rand din industrie ,, iti ofera carcase din fibra de kevlar si o pereche de casti fara fir ( galaxy bubs ) Ex , daca aduni ,, iPhone 11 Pro Max 512 , 8750 lei ( extraordinar de scump ) + husa Apple , 300 lei + AirPods 1100 lei = pachet complet Fold , deci se merita daca vrei altceva .

  4. Ce-poti-sa-ii-ceri-unui-gibon-indoctrinat-cu-Hate-ul-la-maxim-fata-de-samsung-si-cu-nivelul-prostiei-la-cote-astronomice??Astfel-de-specimene-trebuiesc-ignorate!Cu-troll-si-minciuni-se-hraneste!Altceva-nu-stie-decat-sa-fie-un-bufon!Un-mascarici-saracut-care-face-agitatie-pentru-un-salariu-mizer!Eu-nu-cred-o-boaba-din-ce-“latra”-el-pe-aici!Numai-cretinisme-si-minciuni-debiteaza!Prostul-site-ului!Acum-si-sub-nick-ul “Vlad”. In-curand-o-sa-ramna-singur-pe-aici-cu-admin-ul-sa-linga-marul-ca-mai-mult-nu-ii-duce-capu!Imi-e-scarba-de-ei-si-de-ce-a-ajuns-acest-site!Pacat-ca-un-astfel-de-retard-imbecil-a-striat-tutul!Putea-fi-altceva…@penibil. Tu ai ramas printre putinii useri seriosi care ii mai dau-peste-nas-cretinului. Bravo

  5. Daca ai bani si vrei sa ai viitorul in fata iti cumperi Fold .
    1.000.000 de oameni pana ai prezent au ales sa faca diferenta , parca plictisiti de smartphone-uri si tablete ce iti ofera o eperienta plictisitoare de 10-12 ani .

  6. 9500 lei Galaxy Fold 512 GB pare un pret exagerat de mare . Dar ce primesti de banii astia pe langa ce ofera muritoatii de rand din industrie ,, iti ofera carcase din fibra de kevlar si o pereche de casti fara fir ( galaxy bubs ) Ex , daca aduni ,, iPhone 11 Pro Max 512 , 8750 lei ( extraordinar de scump ) + husa Apple , 300 lei + AirPods 1100 lei = pachet complet Fold , deci se merita daca vrei altceva .