Bucuresti: Vezi in TIMP REAL cele mai POLUATE Zone din Capitala

Bucuresti are publicata o harta care arata in timp real cele mai poluate zone din Capitala Romaniei, iata cum poti urmari chiar acum situatia din oras.

Bucuresti TIMP REAL POLUATE Zone Capitala

Bucuresti este capitala Romaniei, dar si unul dintre cele mai poluate orase din tara, iar daca erai curios sa vezi in timp real care sunt zonele in care exista cel mai mare nivel de poluare, atunci poti face asta chiar acum. Acest website le ofera posibilitatea celor din Bucuresti sa vada care dintre zonele monitorizate are cel mai mare nivel de poluare in momentul de fata, si vestile nu sunt bune.

Bucuresti este monitorizat in momentul de fata de 10 senzori care transmit date in timp real privind calitatea aerului pe care il respira oamenii, iar dintre toate zonele monitorizate, doar una are acum aer respirabil. Vorbim despre zona Timpuri Noi din Bucuresti, aceasta avand un indice de calitate al aerului care ne spune ca nivelul de poluare este redus in momentul de fata, deci persoanele care locuiesc in aceasta zona se pot bucura de el.

Bucuresti: Vezi in TIMP REAL cele mai POLUATE Zone din Capitala

Cea mai poluata zona din Bucuresti este in momentul de fata Calea Mosilor, acolo indicele fiind mult mai mare decat in oricare alta zona, si singurul care se propie de un nivel critic de poluare. La o foarte mica distanta in urma sa se afla senzorul din zona Piata Sudului din Bucuresti, acolo existand deasemenea un nivel foarte mare de poluare, iar asta pentru ca exista si trafic extrem de mare, la fel ca in zona CAlea Mosilor, deci e de asteptat.

Nici zona ultra-centrala din Bucuresti nu are o calitate prea buna a aerului, deci daca mergeti prin Centrul Vechi al capitalei va puteti astepta ca aerul sa fie destul de poluat, si asta desigur ca e de asteptat. In zonele cele mai aglomerate din Bucuresti exista si cel mai mare nivel de poluare, iar asta e perfect normal deoarece toate congestiile din trafic genereaza poluare foarte mare in anumite zone, iar ele sunt inregistrate de senzori.

Bucuresti nu este cel mai poluat oras din Europa, are un aer mult mai curat decat multe altele de pe glob, dar macar asa putem sa vedem cat de rea este situatia in capitala Romaniei.

4 COMENTARII