XBOX Seria X este Urmatoarea mare Consola a Microsoft (VIDEO)

XBOX Seria X este urmatoarea importanta consola, sau serie de console, pe care Microsoft a anuntat-o in mod oficial astazi pentru intreaga lume.

XBOX Seria X a fost prezentata in mod oficial astazi de catre compania Microsoft, iar daca sunteti fani ai acestui tip de console, atunci s-ar putea sa vedeti pentru prima oara viitoarea voastra achizitie pentru anul 2020. In clipul video de mai sus puteti vedea si clipul video de prezentare pentru XBOX Seria X, cei de la Microsoft creand un material care pun in evidenta multe dintre noutatile pe care consola le va aduce pentru lumea intreaga, ea fiind concurenta serioasa pentru Playstation.

XBOX Seria X urmeaza sa aiba un design complet diferit fata de cel pe care-l stim pentru consolele celor de la Microsoft, adica unul de tip turn, ceea ce ar putea sa fie o problema pentru unii in materie de plasare langa televizoare. XBOX Seria X urmeaza sa aiba o putere de procesare de pana la 4 ori mai mare decat cea a XBOX One X, insa ar urma sa ofere totul intr-un mod mai eficient, si care genereaza mai putina galagie, ea putand fi plasata in orice orientare pe mese.

XBOX Seria X este Urmatoarea mare Consola a Microsoft (VIDEO)

XBOX Seria X va fi lansat cu un nou tip de procesor bazat pe arhitecturile Zen 2 si Radeon RDNA, noi SSD-uri NVMe fiind deasemenea implementate pentru a oferi vitezele cele mai bune pentru citirea si scrierea datelor. Interesant este ca XBOX Seria X va avea suport inclusiv pentru jocurile in format 8K, dar si pana la 120 FPS, deci vorbim despre foarte multe tehnologii noi pregatite de catre cei de la Microsoft pentru a concura cu gaming-ul pe calculatoare.

XBOX Seria X are deasemenea anuntat un nou tip de gamepad wireless astazi, cei de la Microsoft modificandu-i forma pentru a fi mai usor de folosit de catre un numar mult mai mare de persoane din intreaga lume. XBOX Seria X are implementate si doua noi tehnologii care urmeaza sa reduca substantial si lag-ul in jocuri, Microsoft spunand ca acestea vor fi cele mai avansate console lansate pana acum, din acest punct de vedere.

XBOX Seria X nu are deocamdata vreun pret anuntat, insa ar putea fi vorba despre doua console, nu una, astfel ca ramane de vazut ce va spune in mod oficial Microsoft in legatura cu seria, cand va decide sa faca in final asta.