Huawei P40 PRO are SPECIFICATII SPECTACULOASE Anuntate Deja

Huawei P40 PRO are deja anuntate o serie de specificatii spectaculoase pentru lansarea din primavara anului 2020, dar oare cat sunt le de adevarate ?

Huawei P40 PRO SPECIFICATII SPECTACULOASE

Huawei P40 PRO urmeaza sa fie lansat in primavara anului viitor, insa deja avem parte de o serie de specificatii spectaculoase care sunt anuntate pentru telefon, iar unii spun ca ele nu ar fi chiar atat de adevarate. Avand in vedere ca Huawei P40 PRO este in plin proces de dezvoltare si urmeaza sa fie lansat peste doar 3 luni de zile, ar trebui sa fi fost deja stabilite specificatiile finale, iar asta pentru ca prototipuri ale sale sunt cel mai probabil testate.

Huawei P40 PRO are in primul rand anuntata o baterie din grafen care are o capacitate de 5500 mAh, uriasa din toate punctele de vedere, insa nu imposibila, desi e greu de crezut ca va fi totusi oferita. Exista numeroase zvonuri care sugereaza faptul ca Huawei P40 PRO va fi primul model de telefon care va folosi bterii din grafen, insa o capacitate atat de mare e greu de crezut ca ar putea fi oferita de Huawei chiar cu acest telefon nou.

Huawei P40 PRO are SPECIFICATII SPECTACULOASE Anuntate Deja

Huawei P40 PRO are anuntat deasemenea un ecran OLED cu diagonala de 6.5 inch si rezolutie QHD+, ceea ce ar fi un upgrade substantial in comparatie cu ceea ce a existat in modelele lansate in anii trecuti de catre companie. Acelasi ecran OLED ar urma sa ofere o rata de refresh de 120 Hz, dubla fata de cea a modelului lansat in 2019, si doar usor mai mare decat cea din Mate 30 Pro, insa ea e suficienta pentru a conta foarte mult.

Huawei P40 PRO are deasemenea anuntata o camera care e compusa dintr-un senzor de imagine Sony de 64 megpaixeli, unul ultra-wide de 20 de megapixeli, unul periscop de 12 megapixeli, unul macro, si unul ToF. Da, Huawei P40 PRO are anuntata iar o camera penta, cu 5 senzori de imagine, asa cum ne-au spus si alte zvonuri, iar in ecran va exista si o camera frontala duala, al doilea senzor de imagine fiind ultra-wide.

Huawei P40 PRO are aceste specificatii anuntate de la o sursa fara prea multa credibilitate, iar unii leakeri foarte cunoscuti, si cu previziuni corecte in trecut, afirma ca informatiile n-ar fi chiar atat de reale.