WhatsApp OBLIGATA sa Ia o MASURA RADICALA pentru TOATA Lumea

WhatsApp este obligata sa ia o masura radicala care va afecta platforma de mesagerie, iata ce a fost nevoita compania americana sa faca, din pacate.

WhatsApp OBLIGATA MASURA RADICALA

WhatsApp a ajuns in punctul in care este obligata sa ia o masura radicala pentru toata lumea, iar asta pentru ca alta solutie nu prea mai exista pentru problemele pe care le are in momentul de fata ea. Mai exact, acum cateva luni cei de la WhatsApp au anuntat ca incepand cu data de 7 decembrie 2019 vor actiona in judecata oricare dintre companiile care fac spam in cadrul platformei sale de mesagerie, si nimic nu s-a schimbat din acel moment.

WhatsApp a ridicat multe semne de intrebare atunci, si multi au sperat ca intre timp lucrurile se vor schimba pentru platforma de mesagerie, insa se pare ca situatia a ramas exact la fel ca atunci. Mai exact, WhatsApp continua sa aiba platforma supusa abuzurilor de catre diverse companii, iar singura sa solutie pentru a scapa de ele este sa le actioneze in judecata pentru a le forta sa aiba un comportament normal cu toti utilizatorii din intreaga lume.

WhatsApp OBLIGATA sa Ia o MASURA RADICALA pentru TOATA Lumea

WhatsApp nu a dezvaluit pana in momentul de fata vreun posibil proces deschis impotriva vreunei companii din cauza abuzurilor privind spam-ul in platforma, unul fiind deschis impotriva unei alte companii. Cei de la WhatsApp au actionat in judecata o companie israeliana care s-a folosit de platforma pentru a infecta de la distanta telefoanele anumitor persoane, iar americanii s-au hotarat sa ii dea in judecata pentru a-i trage la raspundere.

“Mai mult, începând din data de 7 decembrie 2019, WhatsApp va lua măsuri juridice împotriva persoanelor și companiilor despre care stabilim că comit sau participă la cazuri de abuz care ne încalcă Condițiile de utilizare, printre care se numără mesageria automatizată sau în masă și uzul nepersonal, chiar dacă am stabilit acest lucru pe baza unor informații care ne sunt disponibile doar din afara platformei noastre.”

WhatsApp stie cat de multe probleme exista in cadrul platformei sale, stie ca ele nu pot fi rezolvate foarte usor, asa ca incepe sa atace companiile acolo unde conteaza cel mai mult, pe partea legala. E greu de spus cat de mare va fi impactul imediat al deciziei luate de catre WhatsApp, insa e clar ca pe termen lun abuzurile din platforma ar trebui sa dispara intr-o foarte mare masura, si poate ca vom afla si rezultatele actiunilor.

WhatsApp incearca din rasputeri sa fie o companie care le ofera utilizatorilor doar cea mai buna experienta de folosire a platformei sale de mesagerie, insa din pacate se pare ca nu intotdeauna se intampla acest lucru.