Samsung GALAXY S11 are Prezentata o PREMIERA foarte IMPORTANTA

Samsung GALAXY S11 are prezentata astazi in premiera una dintre cele mai importante noutati care vor face parte din modelele care vor fi vandute in 2020.

Samsung GALAXY S11 Prezentata PREMIERA

Samsung GALAXY S11 are prezentat un premiera unul dintre senzorii de imagine pe care compania Samsung ii va integra in camera sa principala, si vorbim despre unul dintre cei mai importanti dintre toti. Mai exact, senzorul de imagine cu zoom optic de pana la 5X, periscop, este prezentat pentru prima oara inainte de a fi integrat in Samsung GALAXY S11, aceasta urmand a fi una dintre cele mai mari modificari facute pentru noul telefon.

Samsung GALAXY S11 va avea implementata o camera cu 5 senzori de imagine care ii va permite sa inregistreze poze extrem de bune in aproape orice fel de conditii, dupa cum se asteapta foarte multa lume. Acest nou senzor de imagine cu zoom optic de pana la 5X este cel pe care il asteapta toata lumea, iara sta deoarece el ii va oferi telefonului Samsung GALAXY S11 capacitatea de a face poze bune cu obiecte aflate la distante foarte mari.

Samsung GALAXY S11 are Prezentata o PREMIERA foarte IMPORTANTA

Samsung GALAXY S11 senzor imagine telephoto

Samsung GALAXY S11 va avea o multitudine de senzori de imagine noi in comparatie cu modelul de anul trecut, cei de la Samsung facand schimbari radicale pentru camera principala, asa cum e si normal. Schimbarea intregii camere a Samsung GALAXY S11 este facuta in ideea de a ii oferi telefonului un avantaj in fata concurentei in materie de fotografie, insa deocamdata nu stim daca asta va fi real, sau nu, Huawei P40 Pro avand schimbari mari anuntate.

Samsung GALAXY S11 va avea separat de acest senzor de imagine telephoto, periscop, si unul principal de 108 megapixeli, plus alti senzori ultra-wide, ToF, si poate inca unul telephoto, dar asta nu e clar inca. Pentru a putea functiona cu toti acesti senzori, Samsung GALAXY S11 va folosi un chip Qualcomm Snapdragon 865, foarte performant, el fiind capabil sa ofere puterea de procesare necesara pentru imaginile surprise de senzorii de imagine.

Samsung GALAXY S11 este anuntat deja pentru lansare in data de 18 februarie in San Francisco, sau Barcelona, doar data parand sa fie sigura, nu si locatia in care se va intampla evenimentul companiei.