Planeta Jupiter are Anuntata de catre NASA o Noua Descoperire INCREDIBILA

Planeta Jupiter are anuntata o noua descoperire importanta de catre cei de la NASA, iata ce a fost observat de catre sonda spatiala Juno chiar recent.

Planeta Jupiter nasa descoperire

Planeta Jupiter are anuntata de catre NASA o noua descoperire incredibila care ne arata cat de putine stim in momentul de fata in legatura cu cea mai mare planeta din sistemul nostru solar. Planeta Jupiter se afla la foarte mare distanta de Pamant in momentul de fata, dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, insa ast anu inseamna ca ea nu ascunde foarte multe secrete, iar NASA a descoperit inca unul dintre ele, si este ceva ce putini credeau ca exista.

NASa a descoperit pe planeta Jupiter inca un ciclon de dimensiuni impreisonante, acesta fiind reperat multumita sondei Juno pe care cercetatorii americani au trimis-o acolo, iar anuntul este unul de mare importanta. Conform celor de la NASA, acest nou ciclon de pe planeta Jupiter are o dimensiune la fel de mare precum cea intregii SUA, insa in raport cu intreaga planeta, vorbim despre un diametru surprinzator de mic, per total.

Planeta Jupiter are Anuntata de catre NASA o Noua Descoperire INCREDIBILA

Planeta Jupiter ciclon SUA
Ciclonul de pe planeta Jupiter care e la fel de mare ca toata SUA.

Planeta Jupiter a descoperit ca acest ciclon se afla in apropierea altor 6 furtuni care acopera respectiva regiune, insa ele se misca, per total, intr-o regiune mica de pe corpul ceresc, ceea ce ne dezvaluie cam cat de mare este. Putina lume stie ca planeta Jupiter are un diametru de 11 ori mai mare decat cel al Pamantului, si un volum de 1300 de ori mai mare, iar NASA are foarte multe zone de acoperit cu sonda sa Juno.

Planeta Jupiter a avut acest ciclon descoperit dupa cea de-a 22-a vizita facuta de catre sonda spatiala Juno a celor de la NASA, ea fiind trimisa acum 3 ani de zile acolo, si inca mai face descoperiri impresionante. Acest ciclon se afla in apropierea polului sud de pe planeta Jupiter, deci va puteti imagina cam cate zone n-au fost inca analizate de catre NASA, deci inca mai exista multe de monitorizat acolo pana vom afla tot ce trebuie sa stim.

Planeta Jupiter este cea mai mare din sistemul solar, ascunde foarte multe surprize extrem de interesante, si va fi foarte interesant de vazut ce anume va mai fi descoperit de catre cei care monitorizeaza planeta acum.