iOS 13.3: Apple Confirma o PROBLEMA, Promite ca o va REZOLVA

iOS 13.3 confirma o noua problema a sistemului de operare pe iPhone, iPad, iPod Touch, si promite ca o va rezolva prin lansarea iOS 13.3.1.

iOS 13.3 apple confirma problema

iOS 13.3 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple, insa avem deja o prima problema confirmata de catre compania americana pentru sistemul sau de operare. Cei de la Apple anunta ca au descoperit o problema cu sistem Screen Time, Timp de Uitlizare, care le permite copiilor sa inlature restrictiile.

iOS 13.3 are pentru acest sistem o functie care le permite parintilor sa-i impiedice pe copii sa comunice cu persoane necunoscute prin propriile telefoane. Problema este ca daca in telefoanele copiilor nu sunt incarcate prin iCloud contactele din telefoanele parintilor, atunci iOS 13.3 nu-i poate bloca in mod eficient.

Daca un copil primeste un mesaj de la un numar necunoscut, are optiunea de a il adauga ca si contact in iOS 13.3, deci poate comunica cu el fara limite. In mod normal, iOS 13.3 ar trebui sa ceara un cod de siguranta daca un copil incearca sa adauge un contact nou, dar sistemul de operare nu prea face acest lucru.

“Noul software include o nouă opțiune Limite de comunicare care permite părinților să controleze cu cine pot vorbi copiii lor. Se presupune că îi va permite părinților să-i blocheze pe copii să contacteze pe oricine nu se află în agenda lor de adrese. Copiii trebuie, de asemenea, împiedicați să adauge noi contacte decât dacă un părinte introduce un cod PIN pe care l-au configurat înainte de timp. Dar Limitele de comunicare nu funcționează ca publicitate, dacă contactele nu sunt stocate în mod implicit pe iCloud.”

iOS 13.3 mai are si o alta problema cu functia Downtime a sistemului, aceasta neavand o optiune pentru a adauga numere la lista de adrese din telefoane. Toate aceste probleme au fost confirmate de catre Apple pentru iOS 13.3 dupa testare, si o rezolvare pentru ele va fi lansata in viitorul apropiat pentru toata lumea.

iOS 13.3.1 va fi lansat de catre americani la un moment dat, nimeni nu stie cand, dar e foarte clar faptul ca actualizarea va fi disponibila pentru oameni.

8 COMENTARII

  1. Vezi-ca-te-au-pacalit-aia-pe-OLX-cand-ti-ai-cumparat-creierul-SH. Cred-ca-ti-au-dat-unul-de-planta-ca-esti-pamant-de-flori!Prostia-ta-crunta-a-ajuns-la-un-nivel-astronomic!Cred-ca-l-ai-gasit-alterat-la-ghena-mai-degraba!Nu-are-cum…Esti-prea-prost!!!