Romania: INCREDIBIL, Audieri si INCATUSARE LIVE pe Facebook din Sediul Politiei

Publicată de Ionut Sturzu pe Joi, 12 decembrie 2019

Un barbat din orasul Gura Humorului, judetul Suceava, a transmis zilele trecute live prin intermediul Facebook, primele momente ale unei audieri care avea loc in sediul Politiei, dar si retinerea sa. Puteti vedea in clipul video de mai sus, care a ramas pe Facebook in urma evenimentelor, si puteti vedea cum s-au desfasurat lucrurile, totul live pe Facebook.

Barbatul, un fost jucator de rugby, era suparat din cauza faptului ca ar fi fost chemat in repetate randuri la audieri de catre politie, insa acestea nu ar fi avut loc la respectivele date. Polititul i-a cerut in cateva randuri sa incheie transmisiunea live pe Facebook, care in mod normal nu e permisa intr-un sediu de politie, si totul s-a lasat cu o incatusare.

Barbatul a facut o a doua transmisiune live din ambulanta cu care a fost dus la spitalul din Gura Humorului dupa incatusare, insa prima din sediul politiei este inca disponibila. Facebook Live a fost lansat ca un sistem care sa le permita oamenilor sa se exprime in mod liber, in direct, in fata tuturor prietenilor, insa de-a lungul timpului a fost utilizat de la transmiterea de atacuri teroriste, si pana la situatii de acest gen.