Acestea sunt cele CINCI NOI modele iPhone Pregatite pentru 2020

Apple ar avea pregatite nu mai putin de cinci modele noi de telefoane iPhone cu care vrea sa-si recucereasca fanii, iata ce au gandit americanii.

cinci modele iphone 2020

Pentru anul 2020 ar fi pregatite pentru lansare nu mai putin de cinci noi modele de telefoane iPhone de catre compania Apple, ceea ce este o surpriza destul de interesanta, avand in vedere ca asteptarile erau altele. Vorbim despre sase noi modele de telefoane iPhone care ar urma sa fie formate din versiuni 4G si 5G alte telefoanelor, ceea ce vine ca o noutate pentru Apple.

Ca sa fiu complet sincer, informatiile privind aceste modele de telefoane sunt extrem de confuze, si prezinta ceva ce pare complet ireal, avand in vedere ceea ce a fost lansat de catre Apple pana in prezent. Puteti vedea in imaginea de mai jos ceea ce cred analistii ca va ajunge de la Apple in 2020, insa daca este sa fiu sincer, cred ca linia finala de telefoane va fi cu mult diferita.

iPhone cinci modele 2020
Previziunile analistilor privind modelele iPhone pregatite pentru 2020.

Conform analistilor si a informatiilor lor confuze, in 2020 compania Apple ar urma sa lanseze urmatoarele 5 modele noi de telefoane iPhone :

  1. iPhone 9 cu ecran de 4.7 inch si o camera principala standard;
  2. iPhone 12 cu ecran OLED de 5.4 inch, camera duala si suport 5G;
  3. iPhone 12/Pro cu ecran OLED de 6.1 inch, camera duala si suport 5G;
  4. iPhone 12 Pro cu ecran OLED de 6.1 inch, camera cvadrupla si suport 5G;
  5. iPhone 12 Pro Max cu ecran de 6.7 inch, camera cvadrupla si suport 5G.

Nu stiu cum vedeti voi aceasta linie de telefoane iPhone, insa parerea mea este ca ca arata ca o prezicere complicata care n-are vreo legatura cu realitatea privind liniile de produse de la Apple. Logica lansarii unui iPhone 9 si a unui iPhone 12 cu ecran de 5.4 inch nu exista, nici cea a lansarii a doua modele ale iPhone 12/Pro care au ca diferenta principala doar camera, sau sialte componente minore.

Daca e sa fiu sincer, as spune ca maxim patru modele ale iPhone vor fi lansate anul acesa, un iPhone SE in primavara, si seria iPhone 12 in toamna, dar nu cu atat de multe complicatii. Cei de la Apple cauta solutii pentru a-si creste vanzarile de telefoane iPhone, insa nu cred ca o asemenea complicare a ofertei ar fi ceea ce este necesar pentru ei.