Microsoft Anunta o Noua LANSARE IMPORTANTA pentru Windows 10

Microsoft a anuntat o lansare foarte importanta pentru Windows 10 si utilizatorii din lumea intreaga, iata ce s-a pregatit pentru toata lumea acum.

microsoft lansare windows 10

Windows 10 are anuntata o noua lansare importanta de catre compania Microsoft, iar asta in conditiile in care multa lume asteapta de foarte multa vreme vesti in legatura cu ceea ce va fi disponibil foarte curand. Mai exact, cei de la Microsoft au anuntat ca pe 15 ianuarie vor lansa noua versiune a browserului bazat pe arhitectura Chromium, adica fix aceea care este folosita de catre cei de la Google pentru Google Chrome de ani si ani de zile.

Microsoft lucreaza de ceva vreme la aceasta noua versiune a browserului Edge, scopul fiind de a oferi posibilitatea de a beneficia de toate tehnologiile din spatele Chromium, dar intr-o interfata cunoscuta clientilor sai. Acest nou browser Edge al celor de la Microsoft va fi disponibil pentru toti oamenii care au instalat Windows 10 in propriile calculatoare, iar ziua de 15 ianuarie este cea in care va incepe in mod oficial distributia printr-o actualizare oferita de americani.

Microsoft Anunta o Noua LANSARE IMPORTANTA pentru Windows 10

Microsoft a anuntat deasemenea ca acest browser Edge nu va fi actualizat doar impreuna cu Windows 10, ci va avea parte de update-uri cam o data la fiecare 6 saptamani, deci vor fi destule noutati disponibile destul de des. Separat de asta, Edge va avea lansate actualizari de securitate, si de rezolvare a diverselor probleme de functionare, ori de cate ori este nevoie, deci uneori chiar mai rapid decat in cazul patch-urilor cu update-uri importante.

Noul browser Edge il va inlocui in totalitate pe cel existent acum in Windows 10, iar actualizarea distribuita de catre cei de la Microsoft va face toate modificarile in mod automat in calculatoarele utilizatorilor. Unul dintre marile beneficii pe care Edge le va aduce este posibilitatea de a folosi extensiile disponibile pentru Google Chrome chiar si in browserul nativ al Windows 10, totul fiind gandit pentru a fi cat mai usor de folosit de oameni.

Actualizarea cu noul Edge va fi distribuita in mod automat de catre Microsoft, astfel ca totul va fi gandit pentru a se desfasura intr-un mod cat se poate de simplu pentru toata lumea.

3 COMENTARII

  1. Sper sa fie ok la lansare. Orice versiune am incercat mai veche sau noua, aleatoriu mi se blocheaza browserul de la cateva secunde pana la 1-2 minute. Cu cel vechi nu am aceasta problema.

  2. Sper sa fie ok la lansare. Orice versiune am incercat mai veche sau noua, aleatoriu mi se blocheaza browserul de la cateva secunde pana la 1-2 minute. Cu cel vechi nu am aceasta problema.

  3. Nu i s-a intamplat niciodata de la primele versiuni . Poate ca ai un Windows cu ceva probleme .
    Incearca un “clean install” ca pe iPhone .