Windows 10: Functia MAJORA ce-ar putea ENERVA MULTA Lume

Windows 10 are o noua functie foarte importanta implementata, iar modalitate prin care e oferita poate enerva foarte multa lume si aduce mari batai de cap pentru Microsoft.

Windows 10 bing

Windows 10 are o noua functie extrem de importanta care ar putea enerva foarte multa lume din cauza schimbarii majore pe care o va aduce pentru toti utilizatorii sistemului de operare aflat acum in plina dezvoltare. Pentru ca Bing cam ramane in urma Google Search, cei de la Microsoft s-au gandit ca n-ar strica sa le mai bage pe gat utilizatorilor motorul lor de cautare, astfel ca Windows 10 il are integrat direct in Start Menu, dupa cum puteti vedea in poze.

Windows 10 bing cautari
Noul sistem de cautare pe web prin Bing pentru Start Menu din Windows 10.

Windows 10 le ofera utilizatorilor posibilitatea de a efectua cautari pe internet fara a mai deschide vreun browser, ci pur si simplu introducand cuvintele cheie in bara de cautare care exista in start menu, anterior folosita pentru cautari locale. In trecut Cortana era integrata acolo pentru a permite cautari inclusiv pe internet, dar cum asistentul personal a fost eliminat de acolo, cei de la Microsoft au decis sa introduca Bing pentru cautari mai rapide pe internet din Windows 10.

Windows 10: Functia MAJORA ce-ar putea ENERVA MULTA Lume

Windows 10 bing start menu

Windows 10 permite din Start Menu cautarea pe internet pentru orice vor utilizatorii, de la simple intrebari si pana la calcule matematice simple, sau complexe, totul folosind motorul de cautare Bing, creat de catre Microsoft. Puteti vedea ca pentru orice fel de cautare, rezultatele sunt afisate direct in Start Menu de catre Windows 10, astfel ca puteti vedea chiar acolo tot ceea ce va intereseaza, fara a mai deschide un browser pentru navigare pe web.

cautari start menu

Windows 10 are Bing oferita ca singura solutie pentru a efectua cautarile pe internet din Start Menu, iar asta i-ar putea aduce probleme companiei Microsoft, nu doar prin plangerile utilizatorilor, ci si prin anchete ale autoritatilor. Lumea va fi suparata de schimbare pentru ca Bing e semi-util in SUA, dar in rest e complet inutil, deci Windows 10 ar trebui sa ofere posibilitatea de a alege ca acolo sa fie afisate rezultate din Google Search, de exemplu.

Windows 10 nu va avea aceasta optiune integrata de catre Microsoft, astfel ca in final lumea va ramane cu un gust amar dupa aceasta schimbare, dar asta nu e prima oara cand Microsoft dezamageste cu idei bune, la baza.