Samsung GALAXY S11 Plus: Camera de 108 Megapixeli, dar POZE MICI

Samsung GALAXY S11 Plus va avea o noua camera de 108 megapixeli, insa se pare ca pozele inregistrate de catre utilizator urmeaza sa aiba o rezolutie cu mult mai mica.

Samsung GALAXY S11 Plus 12 megapixeli

Samsung GALAXY S11 Plus va fi lansat cu o camera de 108 megapixeli de catre compania coreeana pentru clientii din intreaga lume, insa se pare ca pozele care ar urma sa fie facute de catre acesta vor avea tot rezolutie mica. Poate parea neobisnuit dar mai toate telefoanele mobile care au senzori de rezolutie mare nu fac pozele la acea rezolutie, ci la 12 megapixeli, ori mai putin, sau poate chiar usor mai mult, Samsung GALAXY S11 Plus fiind in aceeasi situatie.

Samsung GALAXY S11 Plus ar avea un senzor de imagine cu rezolutie mare, dar ar face poze la rezolutia de 12 megapixeli, insa de o calitate cu mult mai buna decat cea a pozelor pe care le fac telefoanele actuale, teoretic. Pentru aceasta noua camera din Samsung GALAXY S11 Plus s-ar folosi o tehnologie speciala care ar combina pixelii adiacenti pentru a oferi mai multa luminozitate si claritate pozelor care sunt inregistrate de catre utilizatori.

Samsung GALAXY S11 Plus: Camera de 108 Megapixeli, dar POZE MICI

Samsung GALAXY S11 Plus ar urma sa foloseasca pentru acest nou senzor de imagine o tehnologie numita pixel-binning, ea fiind utilizata si de Huawei, Xiaomi, OPPO, Vivo, si alti producatori de telefoane. In Samsung GALAXY S11 Plus s-ar putea combina pixelii in format 3×3 pentru a inregistra poze de 12 megapixeli cu un senzor de imagine de 108 megapixeli, ceea ce in mod teoretic ar trebui sa aduca si calitate foarte buna.

Samsung GALAXY S11 Plus ar putea avea optiuni pentru a alege rezolutia la care sunt facute pozele de catre utilizatori, insa asta doar daca Samsung va dori sa permita si inregistrarea de poze la rezolutii mai mari de 12 megapixeli. In caz contrar, pozele facute de catre utilizatorii Samsung GALAXY S11 Plus vor avea direct rezolutia de 12 megapixeli, iar in conditii de luminozitate scazuta rezultatele obtinute ar trebui sa fie excelente.

Samsung GALAXY S11 Plus va fi un telefon extrem de interesant, si extrem de cautat, astfel ca ramane doar de vazut daca noua sa camera va fi atat de grozava precum spera toata lumea in momentul de fata.