Android 11 va COPIA o Functie a iOS de care are MARE Nevoie

Android 11 va copia o functie a iOS de care are mare nevoie, si pe care au cerut-o extrem de multe persoane pana acum, iata ce va fi oferit de catre Google.

Android 11 copia ios

Android 11 va copia o functie a iOS pe care multa lume o apreciaza pentru ca are foarte mare nevoie de o schimbare substantiala pentru modul in care utilizatorii folosesc telefoanele in viata de zi cu zi. Mai exact, vorbim despre faptul ca in Android 11 urmeaza sa fie implementata o functie care va permite programarea activarii Dark Mode in functie de timpul zilei, sau locatie, asa cum se intampla si cu modul de noapte implementat pentru telefoane.

Android 11 va readuce aceasta functie pentru utilizatorii din intreaga lume dupa ce ea a fost implementata initial in Android 10 beta, dar a fost eliminata pentru ca nu functiona chiar asa cum trebuie. Avand in vedere ca aceasta functie este ceruta de catre foarte multa lume, cei de la Google vor sa o reimplementeze in Android 11 pentru utilizatori, astfel ca ea va fi oferita in momentul in care actualizarea va fi pusa in distributie publica in 2020.

Android 11 va COPIA o Functie a iOS de care are MARE Nevoie

Android 11 va fi pana atunci lansat in versiune beta pentru utilizatorii de telefoane, iar cei de la Google ar putea chiar sa o prezinte in mod oficial si in cadrul Google I/O, care ar trebui sa aiba loc undeva prin luna mai. Din acel punct urmeaza o asteptare pana prin august, cand Android 11 va fi lansat in versiunea finala, si se va sti daca aceasta functie va fi oferita pentru toata lumea, sau cei de la Google decid sa o pastreze pentru vreo actualizare viitoare.

Android 11 va programa acest dark mode in functie de activarea modului de noapte, deci in momentul in care acela va fi activat, se va activa in mod automat si tema intunecata pe care utilizatorii o folosesc deja. Este arhicunoscut faptul ca dark mode poate imbunatati autonomia bateriei telefoanelor cu ecrane OLED, iar in Android 11 se pot aduce imbunatatiri pentru autonomie cu programarea automata a acestei teme.

Android 11 este inca foarte departe de a fi lansat in mod oficial, astfel ca pana in momentul in care va ajunge la utilizatori, nu putem decat sa asteptam sa vedem ce este pregatit de catre inginerii Google.