PREMIERA Tehnologica in Samsung GALAXY S11 Plus, Inovatia INCREDIBILA

Samsung GALAXY S11 Plus are parte de o premiera tehnologica uluitoare care aduce in telefon inovatii exclusive care-l vor pune inaintea concurentei.

Samsung GALAXY S11 Plus inovatie

Samsung GALAXY S11 Plus va fi lansat cu o premiera foarte importanta din punct de vedere tehnologic, Samsung demonstrand ca are si capacitatea de a inova pentru a-si putea face telefoanele dorinte de catre toata lumea. Vorbim aici despre camera principala cu 5 senzori de imagine care este pregatita pentru Samsung GALAXY S11 Plus, ea urmand a avea un senzor de imagine de 108 megapixeli cum nu mai exista in vreun alt model de telefon.

Samsung GALAXY S11 Plus va avea un senzor de imagine de 108 megapixeli care are denumirea ISOCELL Bright HM1, si care va folosi tehnologii ce in alte camere pentru telefoane nu se gasesc. Pentru Samsung GALAXY S11 Plus este folosita in mod special o tehnologie numita Nonacell, sau poate Nanocell, aceasta urmand a o inlocui pe cea Tetracell folosita in actualele modele de camere pentru telefoanele mobile vandute peste tot in lume.

PREMIERA Tehnologica in Samsung GALAXY S11 Plus, Inovatia INCREDIBILA

Samsung GALAXY S11 Plus va avea un senzor de imagine de 108 megapixeli care va fi capabil sa combine 9 pixeli individuali intr-unul singur pentru a facilita inregistrarea de poze si clipuri video de mare rezolutie. Separat de asta, pixelii cu dimensiune de 0.8μm vor fi transformati in unii de dimensiune 2.4μm, ceea ce va aduce in final o capacitate de a face poze mult mai bune in conditii de luminozitate scazuta, intrecand probabil si telefoanele iPhone.

Samsung GALAXY S11 Plus va avea acest senzor de imagine nou implementat si in exclusivitate, pentru telefoane mobile, iar asta deoarece el nu a fost si nu va fi oferit curand pentru alti producatori. Xiaomi foloseste un alt senzor de imagine de 108 megapixeli de la Samsung pentru telefoanele sale, iar cel din Samsung GALAXY S11 Plus este gandit special pentru acest model, cu inovatii care nu le-au fost oferite si chinezilor.

Samsung GALAXY S11 Plus va avea unele functii in plus fata de modelul standard, poate si un senzor de imagine suplimentar, insa toate noutatile le vom afla in data de 18 februarie, cand va avea loc prezentarea oficiala.