Huawei: DECIZIA de care se TEMEAU TOTI Clientii cu Telefoane

Huawei a luat decizia de care se temeau toti clientii companiei care ii cumpara telefoanele, iata ce a fost obligata sa faca si de ce este rau pentru toti.

Huawei DECIZIe Clienti

Huawei a fost obligata in final sa ia decizia de care se temeau toti clientii, dar singura decizie care putea fi luata in contextul in care se afla compania in momentul din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA. Vorbim despre faptul ca Huawei a confirmat in cursul zilei de ieri lansarea Huawei P40 Pro in martie 2020, dar din pacate fara aplicatiile si serviciile celor de la Google, ceva ce unii credeau ca se va intampla, dar sperau ca nu va fi totusi decizia finala.

Huawei nu a prea avut de ales, iar din moment ce SUA a decis ca deocamdata nu trebuie sa ridice sanctiunile impuse impotriva companiei chinezesti, se pare ca Huawei P40 Pro va fi lansat cu Android 10, dar fara nimic altceva de la Google. Huawei este, practic, pusa in situatia de a lansa urmatorul model de telefon fix cu aceleasi probleme precum in cazul celui pus in vanzare in toamna anului trecut, si desigur ca asta nu bucura pe nimeni, asa cum e de asteptat.

Huawei: DECIZIA de care se TEMEAU TOTI Clientii cu Telefoane

Huawei vrea sa aiba parte de posibilitatea de a-si lansa telefoanele cu cele mai noi tehnologii, dar si toate aplicatiile si serviciile de la Google, insa SUA este hotarata sa-i interzica cu toata forta sa faca acest lucru. Din pacate, dupa cum se prezinta lucrurile in momentul de fata, pare improbabil ca Huawei sa lanseze in 2020 vreun telefon care sa aiba servicii si aplicatii Google integrate, ceea ce desigur ca nu ajuta pe nimeni, in afara de SUA.

Huawei incearca din rasputeri sa ramana competitiva intr-o piata extrem de complicata, insa SUA ii tot “pune bete in roate”, ceea ce desigur ca ii afecteaza capacitatea de a concura cu Apple si Samsung. In 2019 cei de la Huawei au reusit sa nu ramana in urma Apple si Samsung din punct de vedere al vanzarilor, dar e foarte greu de crezut ca lucrurile nu se vor schimba in rau in 2020 pentru ei din moment ce situatia ramane la fel.

Huawei va incerca in 2020 sa ramana o companie care sa le puna probleme competitorilor din lumea intreaga, insa aceasta misiune va fi extrem de dificila in contextul in care nu se gaseste vreo rezolvare pentru sanctiuni.