Samsung Galaxy Note 10 Lite CONFIRMA COPIEREA iPhone 11 in GALAXY S11

Samsung Galaxy Note 10 Lite a fost dezvaluit ca urmatorul model de telefon al Samsung, dar vine cu o schimbare mare asteptata in Samsung GALAXY S11.

Samsung Galaxy Note 10 Lite

Samsung Galaxy Note 10 Lite este urmatorul model important de telefon pe care compania Samsung il va lansa pentru clientii din intreaga lume, iar astazi avem ocazia de a vedea cum va arata viitorul telefon. Samsung Galaxy Note 10 Lite este o tentativa a coreenilor de a reimprospata serie de telefoane, iar ea confirma noul design pentru camera Samsung GALAXY S11, dar si faptul ca ideea Apple de a avea camere patrate e copiata si merge mai departe.

Samsung Galaxy Note 10 Lite rosu

Samsung Galaxy Note 10 Lite va fi o versiune mai ieftina, si inferioara, a modelului lansat in vara acestui an, deci nu va veni cu specificatii spectaculoase, dar ceea ce confirma el ste preluarea trend-ului Apple. Dupa cum puteti vedea si din imaginile acestui articol, Samsung Galaxy Note 10 Lite va avea o camera tripla care va fi inclusa intr-un modul patrat, insa spre deosebire de iPhone 11, senzorii nu vor fi scosi in evidenta intr-un mod ciudat.

Samsung Galaxy Note 10 Lite CONFIRMA COPIEREA iPhone 11 in GALAXY S11

Samsung Galaxy Note 10 Lite albastru

Samsung Galaxy Note 10 Lite va avea, separat de camera, un design extrem de similar cu cel al modelelor lansate in vara acestui an, ceea ce este deasemenea un preview pentru Samsung GALAXY S11. Este totusi foarte interesanta alegerea coreenilor pentru camera, iar asta deoarece design-ul pentru Samsung Galaxy Note 10 Lite este complet diferit de cel folosit pentru modelul lansat in vara, iar explicatie pentru schimbare nu exista.

Samsung Galaxy Note 10 Lite misto

Samsung Galaxy Note 10 Lite urmeaza totusi sa fie lansat cu un nou S Pen, poate chiar imbunatatit in raport cu cel oferit in modelele anterioare, dar desigur ca nimeni nu stie foarte clar tot ce va aduce telefonul. Indiferent de situatie, este foarte clar faptul ca Samsung Galaxy Note 10 Lite este lansat cu noutati menite sa ne pregateasca pentru schimbarea importanta care va fi oferita in primavara anului viitor de catre cei de la Samsung.

Samsung Galaxy Note 10 Lite nu are inca o data de lansare, nu se stie prea clar cam cand ar trebui sa ajunga in magazine, sau cat ar urma sa coste, insa se pare ca exista asteptari destul de mari in ceea ce priveste telefonul.

12 COMENTARII

  1. Note 10 este o versiuna mica si mai ieftina a Note-ului 10 +
    De la o versiune mai lite pana la denumirea oficiala Note 10 Lite e cale luuuungaaaa .
    Ce rau esti 🙂

  2. nu conteaza…ai scris si am vazut si eu ca Note 10 pentru tine era Note 10 lite
    Acuma ca un papagal incerci sa o dregi sau ceva de genul…
    Daca eram in locul lui Silviu, faceam print screen la conversatiile cu tine…dar mai are de invatat de la mine
    Tu in general scrii doar tampenii pe care nimeni altcineva nu le confirma…nu uita de Arteon ce nu este un succesor CC, si nu are treaba cu platforma B8…de fapt este platforma de Ferrari LaFerrari

    The most intelligent man left out of this conversation

  3. Se simt nebăgați in seamă,de aia au lansat și Gâlceavă pi șer Edition a lui Note 10+++. Mai vorbește cineva despre Note 10?

  4. Mai omule , mai ofticosule , Note 10 este Note 10 , eu ii pot spune cum vreau , versiune lite , mica , ieftina , pentru saraci , etc .
    Care e problema ta , si iPhone-ului 11 ii spun ca este o versiune pentru saraci , ieftina , lite .
    Ce-ai patit mai omule , zici ca esti un copil mic , haaaahhaaa ai scris lite . Si care e problema , Samung ii spune S10 iar eu ii spun Lite , pentru saraci precum Branesc care nu au avut bani de varianta scumpa .
    Pariu fac cu tine ca iar ti-ai luat precum muritorii de rand 11 Pro de 64,GB :))))
    Arteon e altceva , ii fura vanzarile lui Mercedes din clasa Premium .