Samsung Galaxy Note 10 Lite CONFIRMA COPIEREA iPhone 11 in GALAXY S11

Samsung Galaxy Note 10 Lite a fost dezvaluit ca urmatorul model de telefon al Samsung, dar vine cu o schimbare mare asteptata in Samsung GALAXY S11.

12

Samsung Galaxy Note 10 Lite

Samsung Galaxy Note 10 Lite este urmatorul model important de telefon pe care compania Samsung il va lansa pentru clientii din intreaga lume, iar astazi avem ocazia de a vedea cum va arata viitorul telefon. Samsung Galaxy Note 10 Lite este o tentativa a coreenilor de a reimprospata serie de telefoane, iar ea confirma noul design pentru camera Samsung GALAXY S11, dar si faptul ca ideea Apple de a avea camere patrate e copiata si merge mai departe.

Samsung Galaxy Note 10 Lite rosu

Samsung Galaxy Note 10 Lite va fi o versiune mai ieftina, si inferioara, a modelului lansat in vara acestui an, deci nu va veni cu specificatii spectaculoase, dar ceea ce confirma el ste preluarea trend-ului Apple. Dupa cum puteti vedea si din imaginile acestui articol, Samsung Galaxy Note 10 Lite va avea o camera tripla care va fi inclusa intr-un modul patrat, insa spre deosebire de iPhone 11, senzorii nu vor fi scosi in evidenta intr-un mod ciudat.

Samsung Galaxy Note 10 Lite CONFIRMA COPIEREA iPhone 11 in GALAXY S11

Samsung Galaxy Note 10 Lite albastru

Samsung Galaxy Note 10 Lite va avea, separat de camera, un design extrem de similar cu cel al modelelor lansate in vara acestui an, ceea ce este deasemenea un preview pentru Samsung GALAXY S11. Este totusi foarte interesanta alegerea coreenilor pentru camera, iar asta deoarece design-ul pentru Samsung Galaxy Note 10 Lite este complet diferit de cel folosit pentru modelul lansat in vara, iar explicatie pentru schimbare nu exista.

Samsung Galaxy Note 10 Lite misto

Samsung Galaxy Note 10 Lite urmeaza totusi sa fie lansat cu un nou S Pen, poate chiar imbunatatit in raport cu cel oferit in modelele anterioare, dar desigur ca nimeni nu stie foarte clar tot ce va aduce telefonul. Indiferent de situatie, este foarte clar faptul ca Samsung Galaxy Note 10 Lite este lansat cu noutati menite sa ne pregateasca pentru schimbarea importanta care va fi oferita in primavara anului viitor de catre cei de la Samsung.

Samsung Galaxy Note 10 Lite nu are inca o data de lansare, nu se stie prea clar cam cand ar trebui sa ajunga in magazine, sau cat ar urma sa coste, insa se pare ca exista asteptari destul de mari in ceea ce priveste telefonul.