Samsung GALAXY S11: SURPRIZA care te va face sa il IUBESTI Instant

Samsung GALAXY S11 are parte de o surpriza uriasa anuntata astazi, iar toti clientii il vor iubi din momentul in care vor auzi de schimbarea pregatita acum.

Samsung GALAXY S11 telephoto

Samsung GALAXY S11 are parte de o noua dezvaluire extrem de interesant astazi, iar acum vorbim despre ceva ce foarte multa lume isi dorea sa vada inca din seria de anul acesta, dar va avea in seria din primavara 2020. Mai exact, vorbim despre faptul ca Samsung GALAXY S11 va avea o camera telephoto cu rezolutie de 48 megapixeli, iar conform unor informatii aparute chiar astazi, se pare ca toate cele trei modele din serie vor fi lansate cu ea.

Samsung GALAXY S11 va fi o serie de trei telefoane, la fel ca in cazul seriei din aceasta vara, iar compania Samsung a pregatit surprize extrem de interesante pentru clientii care abia astepta sa le cumpere. Se pare ca senzorul telephoto din seria Samsung GALAXY S11 va avea minim 48 de megapixeli, cel mai probabil in versiunea E, deci e posibil ca in versiunile de top sa vorbim despre o rezolutie chiar mai mare pentru camera modelelor.

Samsung GALAXY S11: SURPRIZA care te va face sa il IUBESTI Instant

Samsung GALAXY S11 va avea un senzor de imagine principal de 108 megapixeli, deci includerea unuia de 48 de megapixeli telephoto e ceva cat se poate de normal, avand in vedere tipul de telefon. Stim deja ca Samsung GALAXY S11 va avea cel putin zoom optic de 5X, si posibil zoom hibrid de pana la 10X, deci inovatiile tehnologice pregatite pentru sunt telefon sunt impresionante, mai ales daca va avea si zoom digital de pana la 100X.

Samsung GALAXY S11 a avut camera dezvaluita aproape in totalitate, ea fiind compusa dintr-un senzor de imagine principal de 108 megapixeli, dezvoltat in premiera de compania coreeana pentru telefoanele sale. Separat de acesta, Samsung GALAXY S11 va avea acest senzor telephoto de 48 megapixeli, un senzor ToF pentru adancime, plus un alt senzor wide-angle a carui rezolutie nu a fost dezvaluita, dar probabil va fi tot de minim 48/64 megapixeli.

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa fie prezentat in data de 18 februarie, cele mai recente zvonuri spunand ca telefonul isi va face apritia in cadrul unei conferinte care va fi organizata in San Francisco, si nu in Barcelona.