Digi Mobil: Vestea pentru TOTI Clientii, PROBLEMA din Romania

Digi Mobil are din pacate o problema foarte mare in momentul de fata, iata cu ce se confrunta operatorul, si cum afecteaza asta clientii sai din Romania.

Digi Mobil clienti problema

Digi Mobil este al patrulea cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania in momentul de fata, avand cateva milioane de clienti, dar si o infrastructura care se intinde in intreaga tara. Din pacate, cei de la Digi Mobil n-au totusi infrastructura pe care si-o doresc chiar toti clientii si servicii la fel de bune precum in cazul altor operatori de telefonie mobila, insa zvonuri extrem de bune au venit acum cateva luni pentru multi dintre clientii companiei.

Digi Mobil era anuntat ca unul dintre operatorii de telecomunicatii interesati sa cumpere infrastructura de servicii fixe a celor de la Telekom, aceasta avand intindere in intreaga tara, ceva ce ar aduce mari beneficii pentru RCS & RDS. Din pacate, pana in momentul de fata cei de la Digi Mobil nu pare sa fi facut mari avansuri in negocierile pe care le poarta cu cei de la Telekom pentru a cumpara divizia de servicii mobile, ceea ce desigur ca este o problema destul de mare.

Digi Mobil: Vestea pentru TOTI Clientii, PROBLEMA din Romania

Digi Mobil nu a avut vreo intalnire cu Guvernul Romaniei, pana acum, pentru a discuta despre intentia de a cumpara divizia de servicii fixe, iar asta desi cei de la Orange si Telekom au discutat cu primul-ministru, Ludovic Orban. Avand in vedere aceasta situatie, e destul de probabil ca Digi Mobil sa nu aiba deocamdata definitivat planul de a cumpara Telekom, si e foarte posibil ca acest lucru sa nu se intample chiar atat de rapid, precum si-ar dori oamenii.

Digi Mobil nu vrea toata divizia mobila a celor de la Telekom, ci doar infrastructura de telefonie mobila, iar grupul german nu prea vrea sa vanda pe bucati ceea ce detine in momentul de fata in tara. Asta inseamna ca Digi Mobil are sanse destul de mici de a cumpara infrastructura mobila, iar de aici putem trage concluzia ca nu va avea capacitatea de a-si imbunatati substantial infrastructura proprie, implicit si serviciile pe care le ofera.

Digi Mobil are capacitatea de a cumpara toata divizla mobila a celor de la Telekom, dar de ce nu o face nu stim inca, asa ca ramane de vazut ce decizii vor mai lua cei de la RSC & RDS in urmatoarele luni.