Windows 10: Vestea NEASTEPTATA, cu ce SURPRINDE Microsoft Oamenii

Windows 10 are parte de o veste neasteptata cu care Microsoft isi surprinde clientii din intreaga lume, iata ce s-a intamplat pentru toti oamenii acum.

Windows 10 Vestea NEASTEPTATA

Windows 10 are parte de o grozava decizie neasteptata din partea companiei Microsoft, iar asta intr-un moment in care mai nimeni nu credea ca poate veni vreo veste buna pentru clientii celor din Redmond.

Mai exact, desi v-am spus ca la jumatatea lunii viitoare versiunea mobila a Windows 10 va ramane fara suport din partea celor de la Microsoft, se lare ca “despartirea” nu va veni fara ca oamenii sa mai aiba parte de un cadou de la americani.

Windows 10 a avut pentru versiunea mobila lansata deja o noua actualizarea in data de 10 decembrie, dar fara ca Microsoft sa anunte ceva pe undeva, iar asta pentru ca oamenii sa mai beneficieze de securitate la un nivel ridicat.

Actualizarea a avut doar o pagina publicata de catre cei de la Microsoft in care se explica schimbarile care sunt oferite pentru noul update pentru versiunea mobila a Windows 10, insa totul intr-un mod oarecum secret.

Windows 10 are anuntat in mod oficial faptul ca incepand cu data de 14 ianuarie ramane complet fara suport pentru versiunea mobila, deci aceasta nu mai este un secret pentru nimeni, astfel ca oamenii trebuie doar sa astepte.

Microsoft a lansat rezolvari pentru problemele de securitate pe care sistemul de operare le-a mai avut descoperite pana in data de 10 decembrie, ceea ce este extrem de important, deoarece oamenii beneficiasa de securitate mai ridicata.

Windows 10 are deasemenea rezolvat epentru versiunea mobila si diverse alte probleme minore care au mai fost raportate de catre oameni, insa aici se termina totul in ceea ce priveste actualizarii pentru versiunea sa mobila.

Este foarte interesant ca Microsoft a decis sa lanseze aceasta actualizare pentru Windows 10 cu atat de putin timp inainte ca suportul sa fie complet blocat, insa desigur ca de asta pot beneficia toti oamenii care inca mai folosesc versiunea mobila.

Windows 10 urmeaza sa amana in mod oficial fara o versiune mobila dedicata, cei de la Microsoft lucrand sa faca sistemul de operare suficient de versatil pentru a fi folosit pe diverse tipuri de dispozitive.