Windows 10: PENIBIL, Decizia care a SUPARAT TOTI Utilizatorii

Windows 10 are parte de o decizie penibila a companiei Microsoft, iar foarte multi dintre clientii companiei s-au suparat extrem de rapid in urma luarii ei.

Windows 10 aplicatii reclame

Windows 10 are parte de o noua decizie penibila a celor de la Microsoft, care nu par sa conteneasca in incercarea de a ii supara cat se poate de mult pe cei care platesc bani pentru sistemul de operare pe care il folosesc in calculatoare. De aceasta data nu vorbim despre probleme de functionare ale sistmeului de operare Windows 10, ci despre reclame afisate de catre cei de la Microsoft in cadrul unor aplicatii native si foarte folosite de catre multa lume.

Windows 10 afiseaza reclame in aplicatiile Calendar, sau Mail, reclame care nu pot fi blocate de catre utilizatori, si desigur ca acestia sunt foarte suparati de ceea ce a decis sa faca acum compania americana impotriva lor. Vorbim despre reclame afisate de catre Windows 10 in zone din ecran care acopera alt continut pe care aplicatia ar trebui sa il afiseze, si desigur ca asta a suparat foarte multi clienti care folosesc acum sistemul de operare in PC-uri.

Windows 10: PENIBIL, Decizia care a SUPARAT TOTI Utilizatorii

Windows 10 reclame aplicatii

Windows 10 are prezentata in imaginea de mai sus reclama care a inceput sa apara intr-una dintre aplicatiile celor de la Microsoft, iar desi ea pare a fi destul de subtila, a suparat totusi foarte multa lume cu simpla existenta. Supararea oamenilor vine din faptul ca ei au cumparat Windows 10, implicit si aplicatiile native ale sistemului de operare, deci nu vor sa vada reclame enervante in cadrul acestora in timp ce le folosesc pentru orice au nevoie.

Windows 10 afiseaza aceste reclame fara a oferi posibilitatea ca ele sa fie blocate in vreun fel, ceea ce enerveaza si mai mult utilizatorii, iar compania Microsoft deocamdata nu a spus absolut nimic in legatura cu aceasta situatie. Avand in vedere ca reclamele sunt impuse de catre Microsoft in cadrul Windows 10, e destul de improbabil ca ele sa dispara, sau sa aiba vreun buton care sa permita eliminarea lor, cel putin intr-un mod simplu.

Windows 10 a fost gandit de catre Microsoft pentru a genera bani, si se pare ca nu prea exista limite in ceea ce priveste monetizarea sistemului de operare de catre compania americana in acest moment.