Anunt MAJOR al Huawei pentru Telefoane ce pune Clientii in ALERTA

Huawei a facut un anunt extrem de important cu privire la telefoanele sale, iata ce decizie a luat compania chinezeasca, si ce se va intampla cu ele.

huawei anunt telefoane

Huawei a avut un an surprinzator de bun avand in vedere toate problemele prin care a trecut compania chinezeasca, iar pentru ca anul inca nu s-a terminat, chinezii raman in continuare extrem de increzatori in viitor. Mai exact, cei de la Huawei au anuntat ca se asteapta sa termine anul cu 230 de milioane de telefoane vandut ela nivel global, o cifra surprinzator de mare daca luam in calcul sanctiunile din SUA, care i-au afectat serios vanzarile.

Huawei a facut anuntul in cadrul unei sedinte interne care a avut loc in China, iar cel care a dezvaluit marea surpriza a fost Richard Yu, CEO-ul diviziei de produse pentru consumatori, iar asa se incheie un an record pentru companie. 230 de milioane de telefoane vandute in 2019 reprezinta o crestere de peste 10% pentru cei de la Huawei in raport cu anul 2018, iar asta inseamna ca SUA n-a reusit sa faca nimic pentru a afecta afacerile chinezilor in 2019.

Anunt MAJOR al Huawei pentru Telefoane ce pune Clientii in ALERTA

Huawei a anuntat in octombrie ca a vandut deja in 2019 200 de milioane de telefoane la nivel global, cu doua luni mai devreme decat in cursul anului 2018, si totul multumita pietei din China, unde telefoanele au avut mare succes. Sanctiunile pe care SUA le-a impus impotriva companiei Huawei au adus mai multe vanzari de telefoane si incasari mai mari pentru ea, efectul fiind exact invers in raport cu cel pe care il astepta Donald Trump in aprilie.

“CEO-ul Huawei Consumer Business Yu Chengdong a dezvăluit recent la o conferință internă că vanzarile globale de telefoane mobile ale Huawei vor fi în jur de 230 de milioane în acest an.”

Huawei s-a bucurat foarte mult de ajutor din partea guvernului de la Beijing in toata aceasta perioada, si in lipsa sa, cu siguranta n-ar fi putut inregistra vanzari la fel de mari pentru produsele pe care le-a tot lansat. Huawei a reusit sa demonstreze ca SUA nu prea poate sa faca orice isi doreste, indiferent cat de mult se chinuie sa distruga o companie, iar China a avut grija sa isi arate deasemenea puterea in tot acest razboi din anul 2019.

Huawei ar vrea ca in 2020 sa aiba parte de o evolutie si mai buna decat in 2019, insa foarte multe depind de ceea ce va mai face guvernul chinezi pentru a-i asigura ascensiunea in lupta cu concurenta globala.