iPhone 11/Pro/Max Jailbreak va fi Lansat in 2020 pentru iOS 13

iPhone 11/Pro/Max Jailbreak va fi Lansat in 2020 pentru iOS 13

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max jailbreak va fi lansat in 2020, astazi venind o prima confirmare a faptului ca o solutie pentru asta exista. Vorbim despre un exploit pentru iDevice-urile care au chip-uri A12 si A13, el fiind demonstrat mai jos pe un telefon iPhone XS Max al celor de la Apple.

In momentul de fata telefoanele iPhone si iPad cu chip-uri A7 – A11, inclusiv, pot fi exploatate folosind checkra1n, insa cele mai noi nu sunt vulnerabile. Ei bine, asta se va schimba multumita acestui nou exploit care a fost dezvaluit acum, iar el va fi transformat intr-o solutie de jailbreak.

Persoana care l-a demonstrat nu a anuntat deocamdata cand il va dezvalui public, insa avand in vedere modul in care a facut prezentarea, e clar ca intentioneaza asta. Pentru ca un simplu exploit sa devina o solutie de jailbreak este nevoie totusi de foarte multa munca, deci trebuie sa avem rabdare.

Vom avea cu siguranta o solutie de jailbreak pentru iPhone 11/Pro/Max, iPhone XS/Max si iPhone XR in 2020, insa ramane de vazut doar cand.