Huawei: SURPRIZA NEASTEPTATA Venita din Partea lui Trump

Huawei surpriza trump

Huawei are in mod surprinzator parte de o veste complet neasteptata din partea lui Donald Trump, iar chinui prin care trece compania de atat de multa vreme s-ar putea incheia intr-un final pentru ea si toti clientii sai.

Huawei ar putea avea in sfarsit parte de posibilitatea de a cumpara componente de la companiile americane dupa ce Donald Trump a anuntat ca un acord cu China este foarte aproape de a fi incheiat.

Trump a afirmat ca negocierile au realizat un progres extrem de important recent, astfel ca e posibil ca acordul comercial negociat de mai bine de un an de zile sa fie intr-un final incheiat, iar tot chinui Huawei sa se sfarseasca.

SUA si China ar fi ajuns deja la o intelegere cu privire la prevederile pe care ar urma sa le aiba acest acord, el fiind deja tradus, si fiind acum supus unei proceduri de verificare inainte de a fi semnati de presedintii SUA si China.

“Tocmai am realizat o descoperire în ceea ce privește acordul comercial și îl vom semna foarte curând”, a declarat Trump în cadrul unui eveniment din Statele Unite ale Americii din Florida.

Dupa semnarea acordului, ar trebui sa fie ridicate si toate sanctiunile care le-au fost impuse chinezilor de la Huawei de catre SUA, iar compania ar trebui sa-si poata relua activitatea in conditii normale.