RCS & RDS a facut un ANUNT ce a Lasat Clientii MUTI de UIMIRE

RCS & RDS a facut un anunt foarte important care a lasat foarte multi clienti muti de uimire, iata ce s-a schimbat radical pentru clientii din Romania.

RCS & RDS clienti uimire

RCS & RDS este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania, iar un anunt recent facut de catre companie a lasat clientii sai muti de uimire, ceea ce vine ca o foarte mare surpriza inainte de Craciun. Mai exact, v-am spus acum o saptamana ca RCS & RDS a anuntat faptul ca toti clientii sai pot primi factura pentru servicii si pe WhatsApp, ceva ce este imposibil in cazul altor companii din Romania, deci e o premiera serioasa.

RCS & RDS a derulat anul acesta o campanie prin care a incercat sa ii convinga pe clientii sai sa isi activeze facturile in format electronic pentru a mai reduce consumul de hartie la nivel global, dar succesul pare sa fi fost limitat. E posibil ca acest succes limitat sa fi fost unul dintre motivele pentru care RCS & RDS sa fi decis sa permita primirea facturilor inclusiv prin intermediul aplicatiei WhatsApp, ceea ce sigur ca bucura multi clienti.

RCS & RDS a facut un ANUNT ce a Lasat Clientii MUTI de UIMIRE

RCS & RDS are foarte multi clienti in Romania, peste 10 milioane, dar desigur ca putini dintre ei vor alege sa primeasca efectiv facturile prin WhatsApp, desi ideea in sine este una foarte buna. Cei de la RCS & RDS permit o foarte simpla activare a optiunii de a primi prin WhatsApp factura electronica in Romania, dar din pacate acest lucru nu mai aduce vreun premiu, asa cum s-a intamplat intr-un concurs anterior pentru activarea facturii electronice.

RCS & RDS face economii foarte mari daca suficient de multi romani aleg sa primeasca facturile in format electronic in loc de formatul fizic, iar desigur ca reducerea costurilor este ceva ce orice companie cauta. In aceasta situatie RCS & RDS ar putea economisi lunar sute de mii de LEI, sau poate chiar mai mult in functie de numarul de clienti care inca mai prefera sa aiba facturile trimise catre cutia postala reala, in locul celei electronice.

RCS & RDS a anuntat destul de discret aceasta optiune pentru clienti, doar prin intermediul website-ului sau, insa cel mai probabil o va promova mult mai serios, impreuna cu celelalte optiuni de a primi facturile in format electronic.