SURPRIZA de la RCS & RDS, Vestea GROZAVA pentru TOTI Clientii

RCS & RDS are o surpriza foarte importanta pentru clientii din Romania, vestea grozava fiind anuntata astazi pentru toti, iata ce a pregatit operatorul.

RCS & RDS veste

RCS & RDS isi surprinde astazi clientii din Romania cu o veste grozava si complet neasteptata, ea venind cu doar cateva zile inainte de Craciun, in timp util pentru a aduce bucurie pentru ei. RCS & RDS a pregatit pentru Craciun o surpriza foarte mare pentru clientii care vor sa vada continut prin intermediul platformei Digi Online, promotia fiind valabila pentru o perioada scurta de timp, si ea vine cu un concurs care aduce si premii pentru cei interesati de el.

RCS & RDS isi anunta abonatii din Romania ca pot activa chiar acum Digi Online si optiunea HBO MAXPAK in propriile conturi pentru a vizualiza continutul disponibil acolo, iar inainte de Craciun au incluse si filmele din seria Harry Potter. Oricine poate activa Digi Online daca este client al grupului de telecomunicatii, iar seria Harry Potter este una dintre cele mai populare din lume, astfel ca RCS & RDS isi va bucura cu siguranta foarte multi dintre clienti cu aceasta surpriza grozava.

SURPRIZA de la RCS & RDS, Vestea GROZAVA pentru TOTI Clientii

RCS & RDS stie ca a oferi filme nu e suficient, astfel ca toti abonatii sai care vor activa Digi Online impreuna cu optiunea MAXPAK beneficiaza de o luna de serviciu gratuit, insa pot castiga inclusiv un telefon Digi K2. Cei de la RCS & RDS ofera cate un telefon pe luna pentru un abonat norocos, astfel ca oricine vrea sa se bucure de continutul celor de la HBO se poate bucura si de castigarea unui telefon mobil, care desigur ca permite vizualizarea filmelor si serialelor.

RCS & RDS permite vizualizarea continutului din platforma Digi Online atat din browserele pentru calculatoare, cat si din telefoanele mobile, astfel ca oamenii sunt cei care aleg, in final, cum sa vada tot continutul de acolo. RCS & RDS a integrat suport pentru tot felul de platforme pentru Digi Online astfel incat un numar cat mai mare de abonati sa se poata bucura de continutul disponibil, indiferent de unde vizualizeaza totul.

RCS & RDS desfasoara aceasta campanie pana la sfarsitul acestui an, asa ca pana atunci va trebui sa va decideti daca doriti sa profitati de oferta, sau nu veti beneficia in vreun fel de ea acum.