Huawei P40 Pro: OFICIAL, Baterie SPECIALA cum NU am mai VAZUT

Huawei P40 Pro are in mod oficial anuntata o noua baterie speciala cum nu am mai vazut pana in momentul de fata in telefoanele mobile lansate in toata lumea.

Huawei P40 Pro baterie grafen

Huawei P40 Pro va avea o baterie noua cum nu am mai vazut, sau cel putin asta ne spune chiar compania Huawei prin intermediul unui mesja publicat direct prin intermediul contului oficial de pe reteaua de socializare Twitter. Puteti vedea mai jos mesajul publicat de catre compania chinezeasca, aceasta afirmand ca Huawei P40 Pro urmeaza sa fie primul model de telefon mobil care are integrata o baterie din grafen, asa cum ne-au spus foarte multe zvonuri.

Huawei P40 Pro avusese anuntata implementarea unei baterii din grafen care nu doar ca va facilita crestea capacitatii bateriei, ci si prelungirea vietii acesteia, plus imbunatatirea vitezelor de incarcare. Conform mesajului publicat de catre contul oficial al companiei Huawei, noua baterie de grafen din Huawei P40 Pro urmeaza sa fie incarcata in doar 45 de minute de la 0 la 100%, insa ceva similar am mai avut anuntat si de catre alti producatori in trecut.

Huawei P40 Pro: OFICIAL, Baterie SPECIALA cum NU am mai VAZUT

baterie grafen Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro are anuntata de catre subsidiara franceza a Huawei o noua baterie din grafen care este mai mica, mai rezistenta la incarcare indelungata si mai rezistente la eventuale lovituri aplicate telefoanelor. Bateriile din grafen sunt in dezvoltare de foarte multi ani la diversi producatori, insa pana acum niciunul n-a reusit sa produca vreuna care sa poata fi efectiv folosita fara probleme, dar se pare ca Huawei P40 Pro va veni cu o asemenea noutate majora.

Huawei P40 Pro ar revolutiona intr-adevar piata smartphone daca ar veni cu o asemenea baterie integrata, iar asta pentru ca tehnologia in sine este una extrem de importanta, menita s ao inlocuiasca pe cea actuala, litiu-ion. S-a zvonit ca Samsung va integra asemenea baterii in propriile telefoane inaintea celor de la Huawei, insa iata ca intr-un final, Huawei P40 Pro va fi primul telefon cu o tehnologie pe care toata lumea o va lauda, daca va fi implementata corect.

Huawei P40 Pro a fost anuntat deja pentru lansare undeva pe la finalul lunii martie, in Paris, fara ca vreo data clara sa fi fost dezvaluita, insa in aceasta situatie, e posibil ca vanzarile sa inceapa undeva prin aprilie.

4 COMENTARII