Huawei P40 PRO va UMILI GALAXY S11, iPhone 11 cu o PREMIERA

Huawei P40 PRO va umili Samsung GALAXY S11 si iPhone 11 cu aceasta premiera extrem de importanta care va schimba mult lumea telefoanelor mobile.

Huawei P40 PRO zoom optic

Huawei P40 PRO este urmatorul model premium de telefon pe care compania Huawei se pregateste sa-l lanseze pe pietele din intreaga lume pentru clientii sai, iar conform celor mai recente informatii, va veni cu ceva grozav. Vorbim despre implementarea unui senzor de imagine telephoto care va permite inregistrarea imaginilor cu zoom optic de pana la 10X, Huawei P40 PRO urmand fi si primul telefon din istorie care va fi capabil de asa ceva.

Huawei P40 PRO va aduce o premiera pentru capacitatea de zoom optic a telefoanelor mobile, asa cum si alte modele lansate inaintea sa au venit cu aceasta schimbare substantiala greu de egalat chiar si acum. Daca acum cativa ani cei de la Huawei implementau zoom optic de 5X si hibrid de 10X in telefoane, acum aduc zoom optic de 10X in Huawei P40 PRO cand Samsung abia implementeaza zoom optic de 5X pentru telefoanele sale.

Huawei P40 PRO va UMILI GALAXY S11, iPhone 11 cu o PREMIERA

Huawei P40 PRO va veni, deci, cu o premiera foarte interesanta, care va fi si foarte greu de egalat de catre competitori, Apple neavand in plan sa implementeze asa ceva, in timp ce Samsung abia face saltul la 5X. Interesant este deasemenea si faptul ca Huawei P40 PRO va oferi zoom optic de 10X cu un senzor de imagine de 16 megapixeli, in timp ce Samsung GALAXY S11 va oferi zoom optic de 5X cu un senzor de 48 de megapixeli.

Huawei P40 PRO va avea o implementare diferita in comparatie cu cea din Samsung GALAXY S11, dupa cum spune si cel care ne ofera aceasta dezvaluire, si ramane sa vedem care dintre ele va fi cea mai buna. Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca Huawei P40 PRO va depasi fara drept de apel Samsung GALAXY S11 cu acest nou zoom, dar si in ceea ce priveste calitatea pozelor, asta in timp ce iPhone 11 ramane cu zoom de 5X in continuare.

Huawei P40 PRO a fost anuntat deja de catre CEO-ul divizie pentru consumatori din cadrul Huawei ca fiind pregatit pentru lansare pe final de luna martie in cadrul unei conferinte ce va avea loc in Paris.