WhatsApp: Schimbarea RADICALA pentru Aplicatie in Anul 2020

WhatsApp va avea o schimbare radicala implementata in cursul anului 2020, iata ce vrea Facebook sa faca pentru telefoanele oamenilor din intreaga lume.

WhatsApp schimbare 2020

WhatsApp va trece in 2020 printr-o schimbare radicala, aplicatia de mesagerie avand pregatite cateva modificari la care mai nimeni nu se astepta, dar care vor avea un rol extrem de important in cursul anului viitor pentru telefoane. Vorbim despre faptul ca WhatsApp va avea implementata integrare cu Facebook Messenger si Instagram pentru ca oamenii sa poata comunica mult mai usor unii cu ceilalti, lucru care in momentul de fata desigur ca nu e posibil.

WhatsApp urmeaza sa aiba baza de date cu utilizatori interconectata cu cea a Facebook Messenger si Instagram, astfel incat utilizatorii din toate cele trei platforme sa poata comunica unii cu ceilalti fara sa aiba vreo restrictie. Practic, oamenii din Instagram vor putea trimite mesaje catre cei din WhatsApp fara sa fie nevoiti sa aiba un cont si in aplicatia de mesagerie, dar si catre cei cu Facebook Messenger, fara a fi inregistrati si in respectiva platforma.

WhatsApp: Schimbarea RADICALA pentru Aplicatie in Anul 2020

WhatsApp este bagata, practic, intr-un grup de aplicatii pe care oamenii le folosesc in fiecare zi, si care aduna miliarde peste miliarde de utilizatori activi zilnic in lumea intreaga, dar care este foarte greu de “atins”. Nici Comisia Europeana si nici Congresul SUA nu vor ca Facebook sa preia date din baza de date a WhatsApp, astfel ca integrarea aceasta intre cele trei platforme va fi foarte greu de realizat, insa compania Facebook este decisa sa faca totul in 2020.

WhatsApp nu a fost gandita pentru a fi interconectata cu alte platforme de mesagerie intr-un asemenea mod, astfel ca totul este destul de neobisnuit, dar cei de la Facebook sunt hotarati sa isi aseze lucrurile fix asa cum vor. Asta inseamna ca aceasta schimbare radicala pentru WhatsApp s-ar putea “lovi” de foarte multe proteste din partea autoritatilor americane, sau europene, insa celor de la Facebook nu le va prea pasa de acest lucru.

WhatsApp va avea si alte schimbari importante implementate in 2020 de catre compania Facebook, insa aceasta este cea mai importanta dintre toate cele pregatite pentru a fi oferite cat se poate de curand.