Apple Ofera CADOURI de Craciun in App Store pentru TOTI Clientii

Apple Ofera CADOURI de Craciun in App Store pentru TOTI Clientii

Apple a decis sa faca acest Craciun mai special pentru clientii care i-au cumparat iDevice-urile pe care le vinde in intreaga lume. In aceasta idee, in App Store urmeaza sa fie disponibila cate o surpriza pentru fiecare dintre zilele din perioada 24 – 29 decembrie, iar toate vin pentru iDevice-urile Apple.

Vorbim mai mult ca sigur despre aplicatii pe care Apple le va oferi gratuit pentru cei care detin iDevice-uri, iar unele dintre ele ar putea fi chiar populare. Apple a inceput deja sa promoveze aceasta campanie prin intermediul App Store, iar de maine ar trebui sa fie disponibil si primul cadou pentru noi.

“Ați văzut bunătățile de astăzi? Căutați cadourile despachetate din filele Azi, jocuri și aplicații ale magazinului „App Store”. În perioada 24-29 decembrie, veți găsi o nouă surpriză în fiecare zi în App Store. Reveniți zilnic pentru a descoperi ce tratament vă așteptăm!”

Apple ar trebui sa ofere aceeasi surpriza pentru toata lumea prin App Store, si compania nu e la prima campanie de acest gen, deruland una similara in trecut, dar anuland-o in 2014.

1 COMENTARIU

  1. Iauzi Srb Srb… Du te repede cu colindul sa strângi bani de ceva i-mizerie ca îți dă Happle cadou niște doape de-cur! Nite “milu’-n traistă, niste ciurucuri,fleacuri plm vezi tu… Nu își uita Happlea-agaricii,are-grija-de-ei! Foarte frumos!