Samsung GALAXY S11: PROBLEMA cu Marile NOUTATI din Telefon

Samsung GALAXY S11 are o problema mare cu noutatile care sunt anuntate pana acum, iata ce se va intampla in lupta cu telefoanele Huawei, iPhone, Xiaomi, OPPO.

Samsung GALAXY S11 noutati PROBLEMA

Samsung GALAXY S11 va avea foarte multe noutati importante implementate de catre compania Samsung, multe dintre ele venind pentru camera care este schimbata in totalitate in comparatie cu ceea ce a fost oferit in 2019. Problema cu aceste noutati este ca Samsung GALAXY S11 va fi doar unul dintre telefoanele care va veni cu schimbari foarte mari, iar din pacate, va fi si unul dintre cele mai scumpe care va aduce noutati de acest gen pentru oameni.

Samsung GALAXY S11 va avea o noua camera cvadrupla cu senzori de imagine de 108 megapixeli, zoom optic de pana la 5X, si alte noutati, dar va fi doar unul din duzina de telefoane Android care ofera asa ceva. Separat de Xiaomi, are are o camera de 108 megapixeli, Samsung GALAXY S11 va fi doar al doilea telefon cu asa ceva, iar in ceea ce priveste zoom-ul optic de pana la 5X, ei bine, va fi mai slab decat cel al Huawei P40 Pro, si poate chiar decat cel al OnePlus 8 Pro.

Samsung GALAXY S11: PROBLEMA cu Marile NOUTATI din Telefon

Samsung GALAXY S11 va avea zoom optic de pana la 5X, in timp ce OnePlus 8 Pro va avea zoom hibrid de pana la 10X, iar Huawei P40 Pro va avea zoom optic de pana la 10X, deci o premiera pe care nici Samsung n-a putut-o implementa. In ceea ce priveste performantele, Samsung GALAXY S11 va avea un chip Qualcomm Snapdragon 865, sau Exynos 990, acesta fiind inferior celui A13 din iPhone 11 Pro, si la fel de bun precum al celor din alte telefoane Android.

Samsung GALAXY S11 va fi un telefon grozav, insa in marea masa de telefoane Android se va pierde chiar si cu noile functii pe care le va oferi, iar fata de OnePlus 8 Pro va fi mai scump, desi unele functii vor fi similare. Separat de faptul ca Samsung GALAXY S11 va avea functii similare cu cele ale altor telefoane Android, mai e si problema pretului, care va fi cu mult mai mare decat al telefoanelor de la OnePlus, Oppo, Xiaomi, Vivo, si nu numai.

Samsung GALAXY S11 va fi prezentat pe data de 18 februarie, din cate se pare, insa lansarea ar trebui sa aiba loc in martie, inainte ca alte modele de telefoane Android sa fie lansate cu noutati similare pe piata.