Google Photos: Functia GROZAVA pentru Android, iOS pe care o ASTEPTAI

Google Photos are dezvaluita o functie grozava pentru telefoanele cu sistem de operare iOS si Android, iata ce vor putea face utilizatorii folosind-o.

Google Photos zoom

Google Photos este in momentul de fata principala platforma pentru stocarea online de poze din telefoanele oamenilor, iar o noua functie descoperita in cadrul aplicatiei va bucura foarte multa lume. Aplicatia Google Photos pentru iOS si Android urmeaza sa aiba implementata o noua functie grozava care le va permite utilizatorilor sa faca zoom in cadrul clipurilor video care sunt incarcate in platforma, dupa cum puteti vedea mai jos.

Google Photos are implementata aceasta noua functie in cea mai recenta versiune beta a aplicatiei pentru Android, iar oamenii pot sa faca zoom pe un clip video in timp ce acesta ruleaza pe telefonul lor, ceva imposibil acum. Versiunea 4.33 a aplicatiei Google Photos este cea care are implementata aceasta schimbare serioasa, iar multumita ei oamenii vor putea vor putea vedea mai usor detalii din clipurile video chiar in timp ce se uita la acestea.

Google Photos: Functia GROZAVA pentru Android, iOS pe care o ASTEPTAI

Google Photos

Google Photos va permite efectuarea de zoom pentru clipuri video atat in momentul in care acestea sunt vizualizate in modul portret, cat si in momentul in care acestea sunt vizualizate in modul landscape de catre oameni. Desigur ca nu toata lumea va considera ca aceasta functie a Google Photos este chiar atat de utila, mai ales ca nu multi au cerut-o pana acum, insa implementarea sa este o schimbare foarte buna de care multi se vor putea bucura.

Google Photos abia a avut implementata aceasta noua functie pentru toata lumea, deci vorbim despre ceva care se afla intr-un stadiu incipient al procesului de dezvoltare deocamdata. In aceasta idee, nu se stie cam cand ar putea fi lansata noua functie pentru toata lumea, dar in momentul in care Google Photos va permite interactiunea cu clipurile video in acest mod, va voi anunta intr-un articol separat si veti sti ca o puteti folosi pe telefoane.