iPhone 11 va fi SPAIMA Samsung, Huawei, OPPO si Xiaomi in 2020

iPhone 11 va fi spaima Samsung, Huawei, OPPO si Xiaomi, asa cum iPhone XR a fost in 2019 o problema foarte mare pentru toti producatorii asiatici.

iPhone 11 SPAIMA Samsung Huawei OPPO Xiaomi

iPhone 11 va genera foarte multe probleme pentru Samsung, Huawei, OPPO si Xiaomi in 2020, asa cum iPhone XR le-a dat mari batai de cap producatorilor asiatici in 2019, iar asta multumita succesului pe care l-a avut. Cei de la Counterpoint au publicat o lista a celor mai bine vandute modele de telefoane mobile in T3 2019, si puteti vedea mai jos ca iPhone XR este lider in ea, iPhone 11 fiind deasemenea prezent, la o distanta destul de mare, dar e abia la inceput.

iPhone XR a fost cel mai bine vandut model de telefon in intregul an 2019, iar asta in ciuda faptului ca a avut concurenta considerabila, iar iPhone 11 se pregateste pentru un succes similar in cursul anului 2020. Puteti vedea ca iPhone 11 a reusit in doar vreo 10 zile de disponibilitate pe piata sa intre in topul cu 10 dintre cele mai bine vandute telefoane la nivel global, iar T4 2019 probabil ca ii va consolida pozitia pe care s-a plasat dupa lansare.

iPhone 11 va fi SPAIMA Samsung, Huawei, OPPO si Xiaomi in 2020

top 10 telefoane vanzari t3 2019
TOP 10 telefoane ca vanzari in perioada iulie – septembrie 2019.

iPhone 11 a reusit in 10 zile sa intreaga in popularitate cateva modele de telefoane de la Samsung, OPPO, Xiaomi si Huawei, iar pana la finalul acestui an ar putea depasi inclusiv iPhone XR in vanzarile totale. iPhone XR a insumat in 2019 un sfert din totalul vanzarilor de telefoane iPhone, ceea ce inseamna foarte mult pentru un singur model de telefon, iar iPhone 11 are potentialul de a-l egala, sau chiar de a il depasi, mai ales ca este mai ieftin.

iPhone 11 pare sa fie arma perfecta a celor de la Apple in lupta cu Samsung, Huawei, OPPO si Xiaomi, iar desi multi nu credeau in aceasta strategie a celor din Cupertino, se pare ca ea incepe sa dea roade. E greu de crezut ca iPhone 11 nu va genera vanzarile pe care le asteapta cei de la Apple, mai ales ca telefonul este foarte bun, iar cu pretul de vanzare mai mic decat cel al iPhone XR, nu prea exista motive sa nu aiba succes.