Windows 10: Microsoft CONFIRMA o Schimbare MAJORA in Calculatoare

Windows 10 are confirmata de catre compania Microsoft o schimbare foarte importanta care va fi integrata in toate calculatoarele utilizatorilor in 2020.

Windows 10 actualizari optionale

Windows 10 a avut atat de multe probleme in ultimele luni incat compania Microsoft tot incearca sa rezolve “din mers” ceea ce poate, iar din aceasta cauza a confirmat o alta modificare foarte importanta pentru calculatoare. Mai exact, in 2020 Windows 10 va avea implementat un nou sistem de a instala driverele optionale pentru calculatoare, cele pe care Microsoft le recomanda pentru instalare in calculatoare cand facem si update-urile obisnuite.

Windows 10 urmeaza sa aiba simplificat procesul de a instala driverele optionale pentru calculatoarele noastre, iar schimbarea importanta va veni pentru toata lumea in actualizarea ce va fi lansata in primavara anului 2020. Windows 10 urmeaza sa aiba integrata o noua sectiune speciala in care vor fi afisate actualizarile optionale pe care cei de la Microsoft le recomanda pentru toata lumea, iar asta pentru a face administrarea mai usoara.

Windows 10: Microsoft CONFIRMA o Schimbare MAJORA in Calculatoare

Windows 10 va avea o sectiune speciala in care vor fi afisate atat actualizarile optionale pentru calculatoare, cat si actualizarile care nu sunt patch-uri de securitate, deci ele vor putea fi instalate mult mai usor de oricine. Noua metoda de a afisa driverele de acest gen pentru Windows 10 este oferita pentru ca ele nu sunt instalate in mod automat in calculatoare, asa cum se intampla cu restul update-urilor importante de la compania Microsoft.

“Următoarea actualizare majoră a Windows 10 programată pentru lansarea în 2020 va prezenta o nouă modalitate de a actualiza și instala drivere opționale. În modificarea Windows 10 Build 19536, Microsoft a confirmat că firma lucrează în continuare la o modalitate mai ușoară de instalare a driverelor și de actualizare lunară a calității fără securitate.”

Windows 10 are aceasta schimbare foarte importanta in lucru de ceva vreme, iar ea va veni in 2020 pentru toata lumea, dar deocamdata prea multe detalii cu privire la ea n-au venit de la Microsoft. Versiunea beta a noii actualizari pentru Windows 10 a fost lansata, iar in ea schimbarea inca nu exista, dar ar putea fi introdusa oricand de catre Microsoft pentru testare inainte de a fi lansata in mod oficial de catre cei din Redmond pentru clienti.

Windows 10 avea nevoie de o schimbare de acest gen pentru ca oamenii sa poata administra mult mai usor felul in care instaleaza actualizarile in calculatoarele lor, si iata ca Microsoft a cam gandit in exact acelasi mod lucrurile.