Android 11: Cadoul GROZAV de Craciun pentru TOATE Telefoanele

Android 11 are anuntat astazi un cadou grozav pentru toti utilizatorii de telefoane care asteapta sistemul de operare, iata ce va aduce nou pentru noi.

Android 11 filmari

Android 11 va fi urmatoarea mare versiune a sistemului de operare al Google pentru telefoanele din intreaga lume, iar de Craciun a venit si o veste surpriza cu privire la el. Mai exact, se pare ca in Android 11 urmeaza sa faca o modificare pe care lumea o astepta de foarte multa vreme, dar care din pacate n-a prea putut ajunge pana acum, dar intr-un final lucrurile incep sa intre pe un fagas normal pentru toti oamenii care au telefoane.

Android 11 urmeaza sa aiba eliminata limita care impune ca toate clipurile video facute de catre utilizatori sa aiba o limita de maxim 4 GB, astfel ca oamenii nu vor mai fi limitati ca in momentul de fata. In practica, asta inseamna ca utilizatorii care inregistreaza clipuri video 4K in Android 11 vor putea avea intr-o singura filmare inregistrate mai mult de 12 minute, asa cum se intampla in momentul de fata inainte ca filmarile sa fie impartite.

Android 11 va elimina limita de filmare a clipurilor video

Android 11 are aceasta schimbare foarte mare anuntata printr-o modificare pe care inginerii celor de la Google o discuta in momentul de fata, iar ea este una necesara, mai ales ca Samsung GALAXY S20 vine cu inregistrare 8K. In cazul acestei rezolutii, Android 11 va face filmari foarte scurte inainte ca inregistrarile sa fie impartite in mai multe clipuri video, asa ca Google trebuia sa modifice sistemul pentru ca oamenii sa aiba parte de o experienta buna.

Android 11 va fi lansat dupa ce Samsung GALAXY S20 va ajunge la utilizatori, deci acel model de telefon va avea Android 10 integrat, astfel ca Samsung are o problema foarte mare de rezolvat pentru telefonul sau. Va fi foarte interesant de vazut cum va gestiona compania coreeana aceasta limitare existenta in Android, si daca Google ii va permite sa elimine acea limita inainte ca Android 11 sa fie lansat si oferit pentru aceste modele noi.

Android 11 urmeaza sa fie prezentat in versiune beta undeva prin mai, insa lansarea in versiunea finala nu va avea loc pana prin august, astfel ca suntem inca la mare distanta de inceperea distributiei in forma finala.