WhatsApp: Anuntul NEASTEPTAT de Craciun facut de catre Facebook

WhatsApp este in centrul unui anuntat neasteptat venit de Craciun chiar de la compania Facebook, iata ce vrea sa faca pentru utilizatorii din lumea intreaga.

WhatsApp anunt craciun

WhatsApp este cea mai mare retea de mesagerie din intreaga lume in momentul de fata, depasind fara drept de apel Facebook Messenger, Telegram, Signal, Viber, Wechat, Skype, sau orice ati mai ave ain minte. in 2020 cei de la Facebook vor sa faca o interconectare intre WhatsApp, Facebook Messenger si Instagram, iar un prim pas a fost facut in acest sens, si a fost confirmat de catre compania americana pentru presa de peste ocean deja.

WhatsApp urmeaza sa aiba interconectarea cu celelalte platforme facuta in mod sigur de catre cei de la Facebook dupa ce in a treia zi de Craciun compania a confirmat oficial blocarea inregistrarilor in Messenger fara cont Facebook. Aceasta masura are menirea de a obliga oamenii sa inregistreze un cont in reteaua de socializare Facebook inainte de a folosi messenger, iara sta va face interconectarea cu WhatsApp mult mai simpla pentru americani.

WhatsApp: Anuntul NEASTEPTAT de Craciun facut de catre Facebook

WhatsApp are datele a miliarde de oameni, iar cei de la Facebook nu le pot accesa prea usor fara a avea un scop anume, iar asta deoarece vor sa le foloseasca si pentru platforma de reclame, dar autoritatile se cam opun. Atat autoritatile din Europa, cat si cele din SUA se opun planului Facebook de a prelua date de la WhatsApp despre utilizatori pentru a le folosi si in reteaua de reclame, asa ca americanii au gandit un plan ingenios pentru a le accesa.

WhatsApp le va permite in viitor utilizatorilor sai sa trimita mesaje catre alte persoane din Instagram si Facebook Messenger chiar daca nu au cont si acolo, iar planul complex al companiei a fost deja pus in miscare. NImeni nu se astepta ca totul sa inceapa cu blocarea accesului la Messenger fara a avea un cont Facebook, dar compania face orice pentru a accesa datele din WhatsApp, inclusiv sa restrictioneze accesul oamenilor la o platforma foarte populara.

WhatsApp nu a vorbit deloc deocamdata despre acestplan al celor de la Facebook, insa cel mai probabil vor fi facute unele anunturi cu privire la schimbarea uriasa a americanilor in urmatoarele luni.