Aplicatia GRATUITA a Zilei de la Apple pentru iPhone si iPad

1

Apple continua seria aplicatiilor gratuite oferite de Craciun in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, astfel ca acum avem una noua disponibila. Tennis Clash:Game of Champions este aplicatia gratuita pentru a treia zi de Craciun oferita de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, iPod Touch.

Tennis Clash:Game of Champions, dupa cum ii spune si numele, este o aplciatie care ne ofera posibilitatea de a ne bucura de tenis pe telefoanele noastre. Vorbim despre o aplicatie foarte interesanta in care jocul de tenis in prim-plan, Tennis Clash:Game of Champions putand fi o idee buna pentru a va ocupa timpul cand stati in trafic pe Valea Prahovei.

Tennis Clash:Game of Champions poate fi descarcata gratuit din aceasta pagina.

“Ești fan sportiv? Poate un fan de tenis? Apoi, ați găsit experiența definitivă a tenisului pe mobilul pe care l-ați căutat! Tennis Clash este un joc de tenis cu ritm rapid, care se potrivește tuturor vârstelor! Controalele sunt cu adevărat simple și intuitive, trebuie doar să glisați pentru a putea juca, lăsându-vă capabil chiar să-l jucați cu o singură mână, dacă doriți. Dar nu-l greșești pentru că este doar un joc casual! Jocul cu nivel înalt poate deveni foarte complex și pentru a deveni cel mai bun va necesita multă practică pentru a stăpâni jocul.”