Aplicatia GRATUITA a Zilei de la Apple pentru iPhone si iPad

Apple continua seria aplicatiilor gratuite oferite de Craciun in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, astfel ca acum avem una noua disponibila. Tennis Clash:Game of Champions este aplicatia gratuita pentru a treia zi de Craciun oferita de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, iPod Touch.

Tennis Clash:Game of Champions, dupa cum ii spune si numele, este o aplciatie care ne ofera posibilitatea de a ne bucura de tenis pe telefoanele noastre. Vorbim despre o aplicatie foarte interesanta in care jocul de tenis in prim-plan, Tennis Clash:Game of Champions putand fi o idee buna pentru a va ocupa timpul cand stati in trafic pe Valea Prahovei.

Tennis Clash:Game of Champions poate fi descarcata gratuit din aceasta pagina.

“Ești fan sportiv? Poate un fan de tenis? Apoi, ați găsit experiența definitivă a tenisului pe mobilul pe care l-ați căutat! Tennis Clash este un joc de tenis cu ritm rapid, care se potrivește tuturor vârstelor! Controalele sunt cu adevărat simple și intuitive, trebuie doar să glisați pentru a putea juca, lăsându-vă capabil chiar să-l jucați cu o singură mână, dacă doriți. Dar nu-l greșești pentru că este doar un joc casual! Jocul cu nivel înalt poate deveni foarte complex și pentru a deveni cel mai bun va necesita multă practică pentru a stăpâni jocul.”