Huawei P40 Pro: PRIMA IMAGINE cu Noua Camera cu 5 Senzori

Huawei P40 Pro are prima imagine cu noua camera cu 5 senzori de imagine prezentata, iata cum urmeaza sa arate aceasta cand va fi lansat telefonul.

Huawei P40 Pro imagine camera

Huawei P40 Pro, in cazul in care ati ratat cele mai recente stiri, va avea 5 senzori de imagine implementati, iar asta pentru ca Huawei vrea sa faca un nou salt in cursa pentru imbunatatirea pozelor facute cu telefoanele. Pentru ca vorbim despre o schimbare atat de importanta, o publicatie chinezeasca a dezvaluit o prima imagine cu noua camera penta pe care Huawei P40 Pro o va avea, iar mai jos va puteti lamuri in legatura cu noul design pregati pentru ea.

Huawei P40 Pro, va avea noua camera penta implementata intr-o structura care seamana extrem de mult cu cea din Samsung GALAXY S11, doar ca senzorii de imagine vor fi montati diferit in ea. In imaginea de mai jos puteti vedea patru dintre senzorii de imagine ai Huawei P40 Pro, iar al cincilea va fi ToF, si din cauza dimensiunilor sale mici e mai greu de observat, dar va exista acolo.

Huawei P40 Pro: PRIMA IMAGINE cu Noua Camera cu 5 Senzori

Huawei P40 Pro camera 5 senzori

Huawei P40 Pro va avea un senzor de imagine principal de 64 de megapixeli, cu rezolutie teoretic injumatatita fata de cel principal din Samsung GALAXY S11, dar asta nu inseamna in mod neaparat si ca pozele vor fi mai slabe. Huawei P40 Pro ar putea avea un senzor de imagine ultra-wide de peste 40 de megapixeli, si doi senzori de imagine telephoto de inca 16 megapixeli, senzorul ToF urmand a ajuta telefonul sa faca poze mai bune cu efect de adancime.

Huawei P40 Pro urmeaza sa aiba si un ecran cu diagonala de 6.67 inch pentru a afisa cat mai bine pozele facute cu noua camera penta, care va avea si senzori de rezolutie foarte mare, asa cum ne-am obisnuit deja. Pe de alta parte, Huawei P40 Pro ar urma sa aiba si o rezolutie mai mare pentru ecran, probabil 2560 x 1440 pixeli, o crestere destul de mare in raport cu cea 1080p+ care este oferita in modelele lansate in primavara.

Huawei P40 Pro este pregatit pentru prezentare la finalul lunii martie in Paris, deci ar trebui sa il vedem si in magazine undeva prin aprilie, ceva mai tarziu decat de obicei, dar fara aplicatiile si serviciile de la Google.