NASA: ALERTA de Craciun pentru 3 ASTEROIZI MARI ce vin la Pamant

NASA a emis de Craciun o noua alerta importanta pentru trei asteroizi periculosi care se indreapta cu foarte mare viteza spre Pamant in momentul de fata.

NASA Craciun alerta

NASA este vigilenta chiar si de Craciun, astfel ca a fost emisa o alerta pentru 3 noi asteroizi care se indreapta cu foarte mare viteza spre Pamant in momentul de fata, acestia urmand a ajunge in weekend la planeta. Vorbim despre asteroizi care au si dimensiuni foarte mari, separat de viteza uriasa cu care se deplaseaza prin univers, iar cei de la NASA au considerat ca este imperios necesar ca toata lumea sa fie alertata cu privire la ei acum.

NASA a descoperit un prim asteroid careia i-a dat denumirea 2019 YS2, acesta deplasandu-se catre Pamant cu viteza de 21.000 KM/ora, si avand dimensiunea de aproximativ aproximativ 21 de metri. Chiar daca dimensiunea acestui asteroid nu pare mare la o prima vedere, el ar putea trece prin atmosfera si ar putea lovi Pamantul, iar cu o viteza atat de mare, sunt destul de sigur ca exista la NASA oameni care se tem de pagubele pe care le-ar putea produce.

NASA: ALERTA de Craciun pentru 3 ASTEROIZI MARI ce vin la Pamant

NASA ne-a anuntat si in legatura cu un alt asteroid care are denumirea 2019 YX, acesta avand o viteza similara, de putin peste 21.000 KM/ora, dar diametrul sau este 55 de metri, deci e urias. Un asteroid de acest gen poate provoca pagube materiale de zeci, sau sute de milioane de dolari, si poate omora sute de mii, sau milioane de oameni, in functie de locul in care se prabuseste, deci NASA ne alerteaza cu privire la pericolul urias adus de el.

NASA priveste cu si mai mare atentie un alt asteroid care are denumirea 2019 YT2, acesta deplasandu-se acum prin univers cu viteza de aproximativ 30.500 KM/ora, deci e cel mai rapid dintre toti. Cu un diametru de aproximativ 67 metri, NASA anunta ca acest asteroid este si cel mai mare dintre toti cei care vor trece pe langa Pamant in acest weekend, pericol foarte mare existand din partea fiecareia dintre aceste roci foarte mari.

NASA emite in mod constant alerte cu privire la asteroizii care se misca prin univers in apropierea Pamantului, insa spre norocul nostru, niciunul dintre cei trei de mai sus nu va lovi Pamantul in acest weekend.