Fortnite: SURPRIZELE URIASE pregatite pentru Jucatori de Anul Nou

Fortnite are o serie de surprize foarte interesante pregatite de Anul Nou pentru jucatorii din lumea intreaga, iata la ce lucreaza Epic Games chiar acum.

Fortnite este cel mai important joc al momentului, iar asta in conditiile in care are peste 250 de milioane de jucatori activi lunar, o cifra care a bagat deja frica in concurentii directi, precum cei de la EA Games. Dupa cum probabil v-ati imaginat deja, Fortnite va organiza un eveniment special pentru Anul Nou, asteptand ca jucatorii sa fie online la trecerea dintre ani pentru a sarbatori asa cum se cuvine intrarea intr-un nou deceniu, direct din platforma online.

Fortnite are pregatite pentru acest eveniment doua arme noi pe care le puteti vedea mai jos, una dintre ele avand denumirea “Anul Nou 2020”, si acesta este doar modul in care Epic Games intelegere sa promoveze jocul. Separat de aceste arme, pentru Fortnite va exista deasemenea un glob de discoteca pe care Epic Games il va ilumina secial pentru intrarea in Noul An, deci va exista cu siguranta si muzica speciala, artificii, si alte moduri de a celebra evenimentul.

Fortnite: SURPRIZELE URIASE pregatite pentru Jucatori de Anul Nou

Fortnite nu-i lasa pe jucatori sa uite si ca afara este iarna, iar asta pentru ca in joc au inceput sa apara inclusiv o serie de viscole, acestea albind intreaga lume virtuala a jocului in cam fiecare runda. Nimeni nu stie ce anume anunta acestea inainte ca Anul Nou sa inceapa, dar cel mai probabil in Fortnite sunt pregatite o serie de surprize noi care vor fi publicate in momentul in care Noul An va incepe, deci avem putin de asteptat dupa ele.

Fortnite are deasemenea in aceasta perioada, pana la final de an, si un mod special de joc al carui denumire este “Wicks’s Bounty”, acesta fiind lansat initial in primavara, insa a revenit acum special pentru fanii lui John Wick. Acest mod de joc s-ar putea termina in data de 2 ianuarie in cadrul Fortnite, insa deocamdata acest lucru este foarte departe de a fi sigur, iar asta pentru ca Epic Games nu a dezvaluit informatii cu privire la ceea ce se va intampla.

Fortnite se schimba substantial in acest final de an 2019, iar pentru anul 2020 vor exista o serie de noutati foarte interesante menite sa surprinda fanii din intreaga lume.

1 COMENTARIU