Planeta Marte: NASA SOCHEAZA cu Planul SECRET pentru TOATA Omenirea

Planeta Marte are dezvaluit planul secret pe care NASA l-a gandit pentru a face marile descoperiri care vor schimba omenirea asa cum o stim noi astazi.

Planeta Marte secret

Planeta Marte are astazi parte de un anunt complet surprinzator al celor de la NASA, care socheaza cu dezvaluirea planului lor secret privind ceea ce vor sa faca extrem de curand acolo pentru intreaga omenire. Pentru misiunea din 2020 care va aduce un nou robot pe planeta Marte, agentia spatiala americana a pregatit ceva ce putina lume credea ca se va intampla, dar ceva ce va deschide calea catre urmatoarele misiuni care vor aduce astronautii acolo.

Planeta Marte urmeaza sa fie explorata de catre NASA cu noul sau robot pregatit pentru lansare in 2020 in ideea de a analiza mai bine tot ceea ce exista acolo, dar si pentru a descoperi eventuale dovezi ale existentei vietii. Robotul care va ajunge pe planeta Marte in 2020 va trimite pe Pamant si primele probe pe care vreo agentie spatiala le-a cules vreodata de acolo si le-a adus pe Pamant, iar asta va deschide noi oportunitati pentru toata omenirea.

Planeta Marte: NASA SOCHEAZA cu Planul SECRET pentru TOATA Omenirea

Planeta Marte ascunde in continuare foarte multe secrete, insa stim deja ca acolo oamenii nu pot respira cum o fac pe Pamant, iar robotul trimis acolo va avea un sistem numit MOXIE pentru a transforma atmosfera intr-una prietenoasa. MOXIE va transforma dioxidul de carbon de pe planeta Marte in oxigen pe care astronautii il vor putea respira, dar si in combustibil pentru momentul in care ei vor fi nevoiti sa isi ridice rachetele de pe suprafata pentru a pleca.

„Din partea științei, ne gândim cu adevărat la noi descoperiri pe care le putem face la suprafață și cum [asta] va informa ceea ce învățăm când vom primi probele înapoi. Ne gândim foarte mult la cum ar putea fi locuit Marte, cum ar putea veni oamenii pe Marte și să utilizeze resursele pe care le avem astăzi în mediul marțian. Combinând o înțelegere a compoziției rocilor, dar și detaliile foarte fine pe care le vedem în roci și texturi, poate crea un caz puternic pentru semne de viață antice.”

Planeta Marte va fi analizata atat la suprafata, cat si sub aceasta, multumita unor sisteme care poarta denumirile MEDA si RIMFAX, ele fiind compuse dintr-o varietate de senzor ce pot detecta ceea ce actualii roboti nu pot face. In baza datelor inregistrate de catre acesti senzori cu care NASA isi va echipa robotul trimis pe planeta Marte, cercetatorii isi vor putea face o imagine mai clara cu privire la viata pe care o vor avea astronautii acolo.

Planeta Marte urmeaza sa fie explorata in lung si in lat de catre cei de la NASA cu noul lor robot, asa ca va fi foarte interesant de vazut ce anume va fi declarat de catre cercetatori in urma analizelor.