Fortnite. Doua NOI ZONE Activate pentru TOTI Jucatorii (VIDEO)

Fortnite. Doua noi zone au fost activate in cadrul jocului pentru toata lumea, iar acest clip video iti arata ce vei descoperi dupa instalarea actualizarii.

Fortnite. Doua noi zone au fost activate de catre cei de la Epic Games pentru jucatorii din lumea intrega cu actualizarea 10.30 lansata zilele trecute pentru toata lumea, si vorbim despre schimbari substantiale pentru jucatori. Daca mai toata lumea se astepta ca in Fortnite sa fie lansata vreo arma noua, ei bine iata ca in realitate este vorba despre doua noi zone care pot fi explorate pentru a beneficia de o noua experienta de joc chiar acum.

Fortnite. In clipul video de mai sus puteti vedea aceaste doua noi zone care sunt disponibile pentru toata lumea, si va puteti face o idee cu privire la ceea ce veti putea descoperi daca le veti explora. Prima zona pe care jucatorii o pot descoperi in lumea virtuala din cadrul Fortnite se numeste Moisty Palms, aceasta fiind pluna de mlastini, deci jucatorii se pot ascunde mult mai usor pentru a-i surprinde pe ceilalti si a ii ataca.

Fortnite. Doua NOI ZONE Activate pentru TOTI Jucatorii (VIDEO)

Fortnite. Cea de-a doua zona disponibila pentru jucatori se numeste Greasy Grove, ea revenind in cadrul lumii virtuale, deci nu vorbim despre ceva complet nou, dar unii dintre jucatori stiu deja asta. In aceasta zona jucatorii din cadrul Fortnite vor avea posibilitatea de a prelua o varietate de tacos picanti care cad din cer, in versiunea anterioara a zonei cazand burgeri, si desigur ca toata lumea va incepe sa danseze cand se va intampla asta.

Fortnite. In momentul in care jucatorii danseaza ei vor fi imposibil de omorat, si isi vor regenera viata cu 20 de puncte de viata pe secunda, exceptie de la tot facand furtunile, care impiedica si regenerarea. Fiecare dintre acesti tacos picanti care cad din cer va aduc 10 puncte de viata de fiecare data cand mancati cate unul, astfel ca in aceasta zona speciala din Fortnite aveti parte de mai multe beneficii decat in cea mlastinoasa.

Fortnite. Separat de asta, arma Burst SMG a fost scoasa din joc, iar Tactical SMG a revenit, deci aveti parte de multe schimbari interesante in aceasta versiune a jocului.