Huawei MATE X are PROBLEMA PENIBILA din Samsung GALAXY Fold

Huawei MATE X are fix aceeasi problema precum Samsung GALAXY Fold, iar din pacate asta pune compania Huawei intr-o situatie penibila in momentul de fata.

Huawei MATE X PROBLEMA

Huawei MATE X a fost lansat in toamna acestui an de catre compania Huawei, insa doar in China, si alte zone din Asia, iar asta pentru ca nu-l poate vinde cu aplicatiile si serviciile furnizate de catre Google. Fara aceste aplicatii si servicii de la Google, Huawei MATE X nu poate avea succesul pe care il doreste compania Huawei, si nici macar nu l-a avut, iar mai jos puteti vedea o problema care nu e noua pentru telefoanele pliabile, ci doar pentru Huawei.

Huawei MATE X are un ecran care se strica in exact acelasi mod precum cel pe care l-am vazut in cazul Samsung GALAXY Fold inainte ca lansarea telefonului pliabil sa fie amanata de catre coreeni, in aprilie. Practic, daca intra mizerie, sau orice fel de alt obiect mic intre ecran si balamaua acestuia, la pliere el era distrus, si ceva similar vedem aici inclusiv pentru Huawei MATE X, insa se pare ca Huawei n-a descoperit problema la time.

Huawei MATE X are PROBLEMA PENIBILA din Samsung GALAXY Fold

Huawei MATE X este un telefon care pana acum n-a avut prezentate probleme de acest gen, iar in acest caz nu a fost oferita vreo explicatie cu privire la ceea ce s-a intamplat in cazul clientului afectat. Separat de patrunderea prafului, sau a unor obiecte de foarte mici dimensiuni intre ecran si balama, nu prea exista alta explicatie pentru aceasta problema, iar asta deoarece acest telefon Huawei MATE X arata exact la fel ca telefoanele Samsung GALAXY Fold stricate in trecut.

Huawei MATE X nu a fost vandut in cantitati prea mari, si a inregistrat vasta majoritate a vanzarilor in China, deci e normal sa nu prea existe dovezi ale problemelor sale, deoarece acolo informatia e controlata de stat. In momentul in care Huawei MATE X va fi lansat global, daca se va intampla asta, vom afla mai multe despre cat de mare e problema cu aceaste ecrane, si se pare sa nu e deloc ceva care sa poata fi neglijat de catre consumatori.

Huawei MATE X va avea deasemenea un succesor, care va fi pus in distributie in primavara anului 2020, insa desigur ca nu se stie clar cand, dar e posibil ca Huawei P40 Pro sa fie lansat inaintea sa.

37 COMENTARII

  1. Deja si fold vandute in ultimul timp deja au display”urile gaurite de la particule de praf ,iar samsung abia mai scrie
    Toate literele sunt picate

  2. Deja si fold vandute in ultimul timp deja au display”urile gaurite de la particule de praf ,iar samsung abia mai scrie
    Toate literele sunt picate

  3. O sa vina Apple mai tarziu (cand tehnologia este pregatita) si va rupe piata. Macar nu fac teste pe banii nostri. Vodafone a facut deja de ras samsung fold: cumparati unul si va inlocuim ecranul gratuit :))))))))))), nice job Vodafone.

  4. Ca sa fie clar: acesta nu este un telefon pentru ciobani, soferi, mecanici auto, angajati care merg zilnic inghesuiți in transportul în comun. Nu este un telefon de productivitate. Este un obiect de super lux, care trebuie manevrat atent, calm, încet, cu pasiune, cu educatie ȘI MAI ALES SPĂLAT BINE PE MÂINI !!! Este un vector de imagine din seria “uite ce putem face”. Este un telefon a cărui deschidere și închidere face toți banii și real manevrarea lui provoacă orgasm unui pasionat. Nici prima variantă care a fost retrasă în primăvară nu ar fi avut nicio problemă reală dacă nu ar fi ajuns pe mâna unor birjari si vloggeri aifoniști invidioși care l-au defectat intenționat ca să discrediteze produsul. E ușor să strici și un bolovan dacă vrei. Ca posesor de o lună al acestui telefon-capodoperă, vă pot spune ca nu se compara cu absolut nimic din ce am avut în ultimii 20 de ani

  5. Iar confunzi realitatea cu lumea ta imaginara de narcoleptic prajit!!! Nu te mai droga!!! Daca vrei poti sa strici si un bolovan. Depinde cat esti de meltean si daca ai fetish-uri ori iti place sa “deflorezi” display-uri de Galaxy Note!

  6. Bad Santa!de crezi tu?că dacă mergi cu transportul în comun nu mai avem voie să ne cumpărăm,mate x sau fold!atunci de ce nu le-au făcut ediție limitată!ca unele modele de mașini!din care se doar câteva bucăți!dacă am bani,de fold sau mate x,nu ar trebui să-mi cumpăr!

  7. Mai iesi din casa, ca la tine lumea imaginara=lumea reala
    Stai ca am uitat , tu si daca iesi din casa nu ai oameni ce sa aiba Fold…ai doar oameni cu papadii

  8. pai ca sa vanda asa ceva…ce din start se strica….trebuie sa vii cu oferte de acest gen
    Din pacate.. si iti schimba o data doar ecranul…deci ceva ce se strica frecvent sa iti fie schimbat doar o data….devine irelevanta oferta

  9. Da, da – al lor o sa se indoaie oblic . Sau o sa vina gata indoit din fabrica , ca iPad .
    Happle nu sunt in stare sa faca nimic singuri , trebuie sa inventeze altcineva pt ei .

  10. Amarasteanule tu nici ratele la iphone 6 nu le-ai terminat si te-ai indatorat pe viata la iphone 11 pro deci esti amanetat. |Sclav! Tu compari prastia de Vertu cu minunatia asta??? Cand aveam eu Motorola Aura (am si acum) , Vertu si Nokia 8800 Supreme tu nici nu erai fatat!!! Poate o sa ai si tu bani de el peste 2 ani cand o fi accesibil sa il etalezi doar la nunti, botezuri si zile onomastice cand te afisezi boss de boss la costumul tau ieftin din Obor!!!

  11. calmeaza-te si mergi de te spala pe dinti si pe maini….nu ai nevoie de telefon mobil..”super de lux” pt lumea ta
    Tu iti cumperi costum din obor? nici nu stiam ca exista asa ceva acolo
    Nu este de mirare de ce banii astia reprezinta super lux pt tine

  12. Comisia Europeana nu a gasit boom boom si nu a banat iphone;uri prin avioane precum note 7
    Tu dai sfaturi dar nu ti le urmezi doar ca sa te faci de ras precum un vierme

  13. Agarici – aia a fost propaganda happle contra Samsung , pt 20 de telefoane cu bateria stricata .
    Happle a avut sute/mii de cazuri . Mai stii cand explodau iPhoanele in service-uri la schimbarea bateriei , aia pt care au redus performantele gunoaielor alea de telefoane ?
    Iti aduci aminte de avionul ala egiptian doborat de un iPad ?
    Hmm ?

  14. nu doar lux…ci SUPER LUX….adica cat de sarac poti sa fii sa numesti mate x sau galaxy fold SUPER LUX??
    Vezi ca agarici folosesti cu nick’ul COX
    Inca o data…nu au fost interzise ipad sau iphone in avioane !
    Ca ai citit tu din sursele tale de la oameni saraci…e treaba ta…daca era o problema majora erau interzise si retrase asa cum a fost nevoita samsung sa faca, ai inteles cum merge treaba in lumea reala vierme?

  15. Asta e frate cu tine , asa ziceai si tu cand Apple a scos nenorocirea aia de culoare Jet Black .
    Domne iPhone 7 e bijuterie , telefonul asta nu e pentru toti taranii nespalati :)))
    Doamne ce te faceai de cacao , bine acum la fel , ieftin esti mai Serbane :)))

  16. Asta e frate cu tine , asa ziceai si tu cand Apple a scos nenorocirea aia de culoare Jet Black .
    Domne iPhone 7 e bijuterie , telefonul asta nu e pentru toti taranii nespalati :)))
    Doamne ce te faceai de cacao , bine acum la fel , ieftin esti mai Serbane :)))

  17. Sunt sigur ca Serban isi trateaza orice este al lui,oricat de ieftin sau f scump cu grija..dar aici este vorba ca acel user nu se spala pe maini decat daca are acel “super lux”
    Sa intelegem ca esti alaturi de el aici?
    Nici tu nu te speli in general decat daca ai pe mana ceva foarte scump?
    Eu nu am nimic scump ca nu imi permit dar ma spal zilnic no matter what
    Cum ati ajuns oameni buni..

  18. Du-te-in-mortii-ma-tii-de-cretin-fututi-gura-ma-tii-si-familia-in-gat!Sa-iti-moara-toti-de-anul-nou!!!!M-am-saturar-de-tine-Srb-si-de-vrajala-ta-proasta-de-copil-handicapat!!! Ma-pis-pe-tine-si-pe-toata-natia-ta-cu-tot-cu-toate-nick-urile-tale! Sa-o-Branesc-pe-ma-ta-in-gat/cur-si-sao-umplu-de-sloboz!!!!!

  19. Daca testez unul nou da..dar dupa cateva saptamani de utilizare normala..asta este adevarul
    Dar am inteles de la Srb ca tu ai probleme de comunicare intelegere si esti putin si masochist si nu doar o data am observat si eu asta

  20. Zicea ca arata precum o bijuterie si nu ca este super lux..doamne fereste,arata cum intelegi tu textele. Bine adevarul ca ce ii poti cere de la o persoana ce doar ea spune ca vw arteon nu este succesorul CC si nu este bazat pe platforma passat b8..iar intreg globul te contrazice..
    Vertu este bijuterie in adevaratul sens al cuvantului
    Deci voi va faceati de c…ca nici nu ma injosesc sa zic asemenea cuvant..mi se pare ca si tu incepi sa folosesti aceleasi limbaj precum cox si restul oamenilor de nimic. Cei ce se aseamana si se plac se aduna..si in loc sa invete cox cum sa scrie de la tine sau de la mine,inveti tu de la el
    Bravo..arata ce usor esti de influentat negativ

  21. Nu dau nici doua-flegme pe gunoaie-ca-tine! Bate-ti gura cat vrei! Am halit saraci-ca-tine pe paine ani de zile! Ei cu gargara si insulte, cu cu contul plin lafait in lux! De aceea ma invidiaza lumea! Ma doare la banana! Sunt super relaxat în viața asta. Doar că mi-e mila de voi ca dupa ce că sunteți săraci, mai sunteți și limitați. Cum vedeți un comentariu că are cineva Fold de 2000 de euro, săriți toate sărăciile pe el. Mentalitate de românași fomiști invidiosi pe capra vecinului. Mai bine te-ai bucura că suntem unii mai bogați, mai pasionați, care tocăm banii pe ultima tehnologie. Astfel se amortizează, se ieftinește, și așa veți putea și voi peste doi ani să aveți acces la ea la un sfert de preț. Dar vă orbește invidia, foamea și prostia.

  22. Nu. Categoric nu. Poate doar dacă ești vreun sadomasochist sau pervers care ai mașină personală cu care îți permiti sa mergi oriunde si oricând , dar îti place sa te freci de doamne si puștoaice in autobuz. Atunci ințeleg fetish-ul tău pervers de a folosi mizeeia de transport in comun cu un Samsung Fold in mână.

  23. Nu man , doar Fold se vinde in milioane de exemplare , restul Huawei ,Motorola nu exista . L-am sustinut inca de la prezentare si uite ca am avut dreptate , in timp ce tu bateai campii cu porcaria aia de Huawei X .

  24. Nu man , doar Fold se vinde in milioane de exemplare , restul Huawei ,Motorola nu exista . L-am sustinut inca de la prezentare si uite ca am avut dreptate , in timp ce tu bateai campii cu porcaria aia de Huawei X .

  25. Clar nu am limbajul celor care iti baga prin toate gauriele , pai daca tot esti vedeta site-ului iti asumi la pachet si potopul de injuraturi , doar esti cel care da cu batul pe la gard sa agite ,, iti dai seama ca aia nu te injura ca esti baiat bun Serbane :)))

  26. Nu man , doar Fold se vinde in milioane de exemplare , restul Huawei ,Motorola nu exista . L-am sustinut inca de la prezentare si uite ca am avut dreptate , in timp ce tu bateai campii cu porcaria aia de Huawei X .

  27. Și Note 7 a fost retras pt ca a ajuns pe mâna unor birjari și vloggeri aifonisti?
    Marș ma de aici! Utilizatorul e de vina și nu Samsung,așa-i? Dacă era așa nu-l retrăgeau de prima oară!
    Mai scoate-ti limba dintre bucile lui Samsung!