Huawei Mate X are in Sfarsit o DATA Oficiala de LANSARE

Huawei Mate X are in sfarsit stabilita lansarea de catre compania chinezeasca, iata cand intentioneaza Huawei sa inceapa vanzarile pentru noul telefon.

Huawei Mate X DATA LANSARE china

Huawei Mate X va fi in sfarsit lansat pe piata, telefonul pliabil al companiei chinezesti fiind anuntat in primavara acestui an, insa din pacate a avut lansarea amanata in repetate randuri de catre Huawei. Dupa foarte multa asteptare, iata ca acum Huawei Mate X va fi intr-un final lansat, insa nu chiar asa cum isi imagineaza lumea, iar asta pentru ca deocamdata telefonul pliabil va fi vandut doar in China de catre companie.

Huawei Mate X este vandut doar in China pentru inceput deoarece nu poate fi livrat cu aplicatiile si serviciile celor de la Google in Android 10, astfel ca nu va fi chiar atat de cautat in alte piete de pe glob. Octombrie este luna in care Huawei Mate X va fi pus in vanzare pentru utilizatorii din China, iar cu un pret de vanzare de cam 2000 de dolari, va fi cu siguranta cumparat de catre un numar destul de redus de persoane la inceput.

Huawei Mate X are in Sfarsit o DATA Oficiala de LANSARE

Huawei Mate X va fi lansat si in cantitati destul de limitate la inceput, iar asta pentru ca va exista cerere mica, dar si pentru ca daca vor fi descoperite probleme cu telefonul, ele vor putea fi rezolvate mai usor. Lansarea Huawei Mate X este atat de aproape incat uni deja au reusit sa puna mana pe unitatile care au fost trimise de catre compania chinezeasca pentru expunere in magazine, iar asa aflam si noi care ii sunt planurile reale.

Huawei Mate X este un telefon scump, care se adreseaza unui numar redus de utilizatori din lumea intreaga, deci nu va avea foarte multi cumparatori, si nici nu va genera vanzari chiar atat de mari. In ciuda acestui lucru, Huawei Mate X va fi o concurenta serioasa daca va fi vandut si in alte piete de pe glob, dar totul depinde de Google si posibilitatea de a licentia sistemul de operare Android pentru telefoanele sale.