Apple: Decizia RADICALA pentru iPhone care LOVESTE in Samsung

Apple a luat o decizie radicala pentru telefoanele iPhone care loveste direct in Samsung, iata ce vor sa faca americanii pentru viitoarele sale produse.

Apple Decizia iPhone

Apple ar fi foarte aproape de a lua o decizie radicala si complet neasteptata pentru telefoanele sale iPhone, una pe care putina lume o astepta si o credea posibila, avand in vedere profilul companiei. Mai exact, cei de la Apple se afla in discutii, foarte avansate pentru a cumpara o fabrica in care urmeaza sa fie produse ecranele care vor fi folosite in urmatoarele modele de telefoane iPhone, si poate chiar in alte tipuri de dispozitive pregatite de catre americani.

Apple ar vrea sa cumpere una dintre fabricile Japan Display, o companie care face de ani de zile ecrane pentru o varietate de dispozitive ale Apple, dar care are probleme foarte mari de foarte multa vreme. Japan Display a trecut printr-o restructurare in vara, a primit diverse investitii de la Apple si alti investitori, dar tot nu se poate redresa, asa ca americanii ar vrea sa cumpere fabrica in care sunt produse ecrane pentru dispozitivele sale.

Apple: Decizia RADICALA pentru iPhone care LOVESTE in Samsung

Apple si Sharp sunt companiile care discuta cu Japan Display pentru cumpararea fabricii care e pusa la vanzare, iar companiile ar putea face pasul impreuna, intr-o colaborare pentru viitor. deocamdata se pare ca Apple si Sharp nu s-au decis cum ar urma sa se imparta controlul lor asupra fabricii, dar e posibil ca americanii sa aiba un procent minoritar din actiunile fabricii, in timp ce Sharp ar putea avea cea mai mare parte din controlul asupra ei.

“Pe 12 decembrie, JDI a anunțat că este în ultima etapă a discuțiilor cu un potențial cumpărător – probabil Apple – a echipamentelor de la uzina Hakusan pentru aproximativ 200 de milioane de dolari. Se pare că sfera discuțiilor s-a mutat la vânzarea întregii instalații, inclusiv terenuri și clădiri. Surse spun că JDI negociază cu Apple pentru a vinde fabrica între 80 miliarde și 90 miliarde de yeni (730 milioane dolari la 820 milioane dolari). Fabrica este una dintre cele mai mari fabrici ale JDI. Apple a plătit în prealabil aproape jumătate din costul construcției fabricii de 170 de miliarde de yeni.”

Japan Display a confirmat ca ar fi intrat intr-o faza finala de negociere cu Apple privind vanzarea fabricii, iar americanii ar putea plati intre 730 si 820 de milioane de dolari pentru ea, dar investitia e una extrem de importanta. Desi acolo Japan Display produce ecrane LCD, Apple o poate transforma intr-o fabrica in care isi va putea produce propriile ecrane OLED pentru produse, ceva ce americanii isi doresc foarte mult de ceva vreme.

Apple isi va reduce si dependenta de Samsung multumita unei achizitii de acest gen, ceea ce ar fi o lovitura mare pentru coreeni, insa va fi nevoie de timp pentru ca totul sa fie pregatit de catre cei de la Apple.

6 COMENTARII

  1. Stire de 💩💩💩🤦🏼‍♂️ Sunt niste zvonuri momentan, nimic mai mult dar imbecilul asta trebuie sa bata campii si sa arunce cu noroi in Samsung 🤡🤡🤡 Ii doare in falus pe Samsung de ei! Oricum sunt superiori la display an de an si nimeni nu o sa ii egaleze!!! Pana si ecranul de la Fold-ul meu (care este de plastic) este superior iphone care inca se kka pe ei cu 720p in 2019😂😂😂

  2. Nu vezi ca sunt relaxat ? Am bani, traiesc in super lux si ma-doare in-falus de-gunoieri-ca-tine! Cum are-unu mai-muti bani-ca-tine cum-sari la-jugulara. Agarici! Tipic-romanasi-saracutzi,lepre,praduitori-manelisti! Gelozie-si-invidie-este-tot-ce-ai in-cap si o-foame-crunta in-stomac… Tu muncesti-pentru-zaone-pe-salariu-minim-cel putin 10 luni si faci-atmosfera sa iti-permiti-un-iphone-obosit pe cand eu in doua-saptamani imi permit Galaxy Fold cu banu jos… Vezi poate ai troll-de-bagat la-norma si te-retin-cacanarule!!!